Een uitnodiging voor een Content Manager-account accepteren

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Studio Content Manager gebruiken. Neem contact op met je YouTube-partnermanager om toegang te krijgen.

Als je een uitnodiging krijgt om lid te worden van het Content Manager-account van je organisatie, moet je de uitnodiging accepteren om toegang tot Content Manager te krijgen.

Een uitnodiging accepteren

1. Open de uitnodigingsmail. Deze e-mail komt van noreply@youtube.com en heeft als onderwerp Uitnodiging om op YouTube content te beheren voor {je organisatie}.

2. Klik op de link in de hoofdtekst van de e-mail.
  3. Log in bij YouTube met het Google-account dat je wilt gebruiken om de content van je organisatie te beheren. Je kunt een bestaand Google-account gebruiken of een Google-account maken.
    • Selecteer Bestaand Google-account gebruiken als je al een Google-account hebt dat je voor je werk gebruikt.
    • Selecteer Nieuw Google-account maken als je nog geen account hebt of een afzonderlijk account wilt maken om de content van je organisatie te beheren.

Zodra je bent ingelogd, kun je de content van je organisatie beheren. Wat je kunt doen, hangt af van welke rechten je hebt gekregen van degene die je heeft uitgenodigd.

Lees meer over de functies en tools van Content Manager: Wegwijs worden in Studio Content Manager.