La pàgina Facturació de Google Ads

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

La pestanya Facturació Icona de facturació que hi ha al menú de navegació de l'esquerra us permet pagar els costos publicitaris i gestionar la facturació.

Aquesta pàgina ofereix una navegació senzilla, opcions de filtratge i resums de tota la informació important sobre pagaments i facturació.

A continuació, us indiquem algunes de les coses que podeu fer:

• Veure un resum de totes les transaccions anteriors Feu clic a Transaccions per veure els pagaments anteriors, els crèdits i els ajustos, i els costos relacionats amb el vostre compte. Podeu ordenar, filtrar, imprimir o generar un full de càlcul amb aquesta informació. Per veure els pagaments i les factures anteriors, ajusteu l'interval de temps.
  • Canviar la forma de pagament. Feu clic a Configuració per afegir una forma de pagament per pagar els costos o assignar una targeta de crèdit alternativa.
  • Consultar la configuració del vostre perfil. Feu clic a Configuració per veure l'adreça de facturació, el número d'identificador del perfil de pagaments i altra informació de contacte. Podeu fer clic a Gestiona els codis promocionals a la part inferior de la pàgina per utilitzar-los.
  • Fer un pagament . Després de fer clic a Facturació Icona de facturació, feu clic a Resum. de Google. A la pàgina "Resum", feu clic al botó Efectua un pagament per pagar els serveis de Google Ads.
Ves a Google Ads