Over onze externe partners

YouTube werkt samen met meerdere externe partners om creators in het YouTube-partnerprogramma gerelateerde support en services te bieden.

Belangrijk: Controleer altijd zorgvuldig de identiteit van personen of entiteiten die beweren te handelen namens YouTube. Je kunt dit doen door te vragen of ze je een e-mail willen sturen, zodat je hun identiteit kunt verifiëren. YouTube-vertegenwoordigers hebben altijd een e-mailadres dat eindigt op @google.com.

Dit zijn enkele organisaties waarmee we een partnerschap hebben gesloten:

• Accenture
  • Cognizant
  • Concentrix
  • Tech Mahindra
  • Teleperformance