Een NFL Sunday Ticket-studentenabonnement kopen

Looking to sign up for NFL Sunday Ticket? We’re running a presale offer (ending 2/28) for the next season of NFL Sunday Ticket as a Primetime Channel via YouTube, or as an add-on via YouTube TV. Learn more. If you’re an existing customer, you can confirm your auto-renew status and billing date for YouTube here and for YouTube TV, here.

Met NFL Sunday Ticket op YouTube kun je op zondagmiddag NFL-wedstrijden (National Football League) uit het reguliere seizoen volgen die niet lokaal worden uitgezonden in je regio. De wedstrijden beginnen op zondag 10 september.

Studenten die in aanmerking komen, kunnen NFL Sunday Ticket op YouTube Primetime-kanalen kopen voor $ 199 en dit combineren met NFL RedZone voor $ 10 meer. Je kunt het studentenabonnement voor NFL Sunday Ticket alleen op YouTube Primetime-kanalen kopen, maar na aankoop kun je de wedstrijden zowel op YouTube als op YouTube TV kijken.

Met NFL Sunday Ticket op YouTube kun je in het reguliere seizoen op zondagmiddag NFL-wedstrijden kijken buiten je eigen markt. Dit krijg je bij het studentenabonnement:

• Kijk op zondagmiddag wedstrijden uit het reguliere seizoen die op CBS en FOX worden uitgezonden op kanalen die niet beschikbaar zijn in jouw regio. Als je fan bent van de New England Patriots en in Chicago woont, kun je alle zondagse wedstrijden van de 'Pats' kijken die niet worden getoond op netwerken in je lokale markt.
  • Wedstrijden in het voor- en naseizoen en wedstrijden die lokaal en nationaal worden uitgezonden, zijn niet inbegrepen bij NFL Sunday Ticket.
  • Een studentenabonnement kan niet worden gedeeld met je gezin. Je kunt maar 1 ingelogd apparaat met 1 stream tegelijk gebruiken.

In dit artikel vind je meer informatie over het NFL Sunday Ticket-studentenabonnement, zoals vereisten om in aanmerking te komen en hoe je het abonnement kunt kopen.

Voorwaarden voor het NFL Sunday Ticket-studentenabonnement

Als je je wilt aanmelden voor een NFL Sunday Ticket-studentenlidmaatschap, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je bent ingeschreven als student bij een geaccrediteerde hogeschool of universiteit.
  • Je bent als student geverifieerd door SheerID. Neem voor hulp bij het verificatieproces contact op met SheerID of check de veelgestelde vragen.

Je hoeft niet te zijn ingeschreven bij een Amerikaanse instelling om in aanmerking te komen, maar je moet wel in de Verenigde Staten zijn om NFL Sunday Ticket te kijken en kopen op YouTube.

Voordat je een NFL Sunday Ticket-studentenabonnement voor toekomstige seizoenen kunt kopen, moet je laten verifiëren of je in aanmerking komt.

Een NFL Sunday Ticket-studentenabonnement kopen

Volg deze stappen om een NFL Sunday Ticket-studentenabonnement te kopen:

1. Ga op je computer of in je mobiele browser naar youtube.com.
  2. Ga naar de NFL-kanaalpagina en dan selecteer NFL Sunday Ticket kopen. Je wordt misschien gevraagd in te loggen met je Google-account.
    Opmerking: Onthoud het e-mailadres waarmee je inlogt, omdat je later hetzelfde e-mailadres gebruikt om je studentenstatus te laten verifiëren. Sommige domeinbeheerders stellen beperkingen in voor .edu-accounts. Daarom raden we je aan een persoonlijk e-mailadres te gebruiken, zoals @gmail.com. Je hebt geen .edu-account nodig om je studentenstatus te laten verifiëren.
  3. Selecteer onder de pakketopties voor NFL Sunday Ticket de optie In aanmerking komende studenten kunnen besparen met een studentenabonnement.
    1. In aanmerking komende studenten die hun studentenstatus al hebben laten verifiëren via SheerID, zien NFL Sunday Ticket met de kortingsprijs. Kies of je NFL RedZone wilt toevoegen aan NFL Sunday Ticket en dan rond je aankoop af.
    2. Studenten die hun studentenstatus nog niet eerder hebben laten verifiëren en studenten die dat in de afgelopen 11 maanden niet hebben gedaan, moeten hun studentenstatus direct laten verifiëren. Zo start je de verificatie:
      1. Selecteer Doorgaan.
      2. Voer je volledige naam, e-mailadres, geboortedatum en studentgegevens in, inclusief het land of de regio waar je instelling is gevestigd en de naam van je instelling en dan selecteer Mijn studentenstatus verifiëren.
    3. Direct geverifieerde studenten:
      1. Als je meteen wordt geverifieerd door SheerID, zie je de melding 'Gelukt!' en kun je afrekenen.
      2. Kies of je NFL RedZone wilt toevoegen aan NFL Sunday Ticket en rond je aankoop af.
    4. Studenten die een bewijs van inschrijving nodig hebben:
      1. Als SheerID je studentenstatus niet meteen kan verifiëren, wordt je gevraagd aanvullende documenten te uploaden om te bewijzen dat je bent ingeschreven als student, zoals een studentenkaart met een geldigheidsdatum, een lesrooster of een betalingsbewijs van collegegeld.
      2. Nadat je je bewijs van inschrijving hebt geüpload, beoordeelt SheerID het bewijs. Studenten in de VS krijgen binnen 20 minuten een e-mail met de beslissing of ze in aanmerking komen. Voor studenten die hun inschrijving bij een instelling buiten de VS laten verifiëren, kan het tot 48 uur duren voordat ze een e-mailmelding krijgen.
        1. Selecteer Doorgaan in de e-mail waarin je studentenstatus wordt bevestigd om terug te gaan naar youtube.com. Kies of je NFL RedZone wilt toevoegen aan NFL Sunday Ticket en dan rond je aankoop af.
        2. Als je studentenstatus niet kan worden geverifieerd, kan SheerID contact met je opnemen.

Een NFL Sunday Ticket-studentenabonnement kopen

Nadat je je aankoop hebt afgerond, ontvang je een betalingsbewijs per e-mail.

Ga naar youtube.com/purchases voor informatie over je lidmaatschap.

Meer informatie over het NFL Sunday Ticket-studentenabonnement

Kan ik het NFL Sunday Ticket-studentenabonnement kopen met een kortingsbon?

Nee. Studentenabonnementen komen niet in aanmerking voor kortingen.

Waarom kan ik thuis niet onbeperkt streamen en kan ik het abonnement niet delen met mijn gezin, zoals andere abonnees?

Het NFL Sunday Ticket-studentenabonnement is bedoeld voor individuele studenten. Als je thuis onbeperkt wilt streamen of je abonnement met je gezin wilt delen, heb je een standaard NFL Sunday Ticket-lidmaatschap nodig.

Waarom kan ik het NFL Sunday Ticket-studentenabonnement niet kopen in de YouTube-app of via mijn aanbieder?

Studentenabonnementen worden momenteel alleen ondersteund op youtube.com via YouTube Primetime-kanalen. Als je een mobiel apparaat gebruikt, kun je een studentenabonnement kopen via je mobiele browser.

Wordt mijn NFL Sunday Ticket-lidmaatschap op YouTube verlengd voor toekomstige seizoenen?

Nee. Je NFL Sunday Ticket-studentenabonnement is een eenmalige aankoop. Je lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd voor het volgende seizoen.
Ga naar youtube.com/purchases voor meer informatie over je lidmaatschap.

Kan ik NFL Sunday Ticket op YouTube annuleren of een terugbetaling krijgen?

Nee. We bieden geen annuleringen of terugbetalingen voor NFL Sunday Ticket.