YouTuben podcast-merkkien käyttäminen

Voit auttaa yleisöä löytämään YouTube-podcastisi lisäämällä podcast-merkin verkkosivustolle, someen ja painettuun mediaan. Katso alta eri mahdollisuudet, joilla voit mainostaa ohjelmaasi ja auttaa yleisöä löytämään uudet jaksot.

Podcast-merkin valitseminen ja lataaminen

Valitse podcast-merkkiä varten vaihtoehto, joka sopii markkinointitarpeisiisi parhaiten. Voit ladata tunnuksesi alla olevilla linkeillä.

Lataa nyt Lataa nyt Lataa nyt

Merkkien vaatimukset

Käytä vain YouTuben tarjoamaa podcast-merkkiä. Jos haluat muuttaa merkin ulkoasua millään tavalla, täytä tämä brändipyyntölomake.

Voit ehkäistä virheitä näillä hyvillä käytännöillä:

• Käytä vain yllä olevia tiedostoja. Älä käytä muita grafiikoita, kuten erillistä YouTube-logoa.
  • Sisällytä harmaa reunus julkaistuun merkkiin.
  • Varmista, että toimintakehotus näkyy merkissä. Toimintakehotusvaihtoehtoja ovat Available on (Saatavilla), Watch on (Katso) tai Listen on (Kuuntele).
  • Älä muokkaa merkkiä, muuta sen kulmaa, lisää siihen animaatioita, kierrä tai kallista sitä tai lisää siihen erikoistehosteita.

Kokoa koskevat ohjeet

Merkin koko riippuu sen käyttötarkoituksesta.
  • Digitaalisessa mediassa kuvan korkeuden pitää olla vähintään 20 dp (20 pikseliä).
  • Tulostetun kuvan pitää olla vähintään 3,1 mm korkea.
Varmista, ettei merkki ylitä ladatun kuvan suurinta sallittua kokoa.

Tilaa ympärille

Merkin ympärille pitää jättää vähintään merkin korkeuden verran tyhjää tilaa. Jätä tilaa vielä tätäkin enemmän, jos se on mahdollista.

Älä sijoita tälle tyhjälle alueelle kuvia, kirjaimia tai muita graafisia elementtejä.

Taustat

Kun lisäät merkkiä mediaan, ota tausta huomioon, jotta merkki näkyy selvästi katsojille. Voit käyttää taustalla jotain seuraavista:
  • musta, valkoinen tai jokin muu tasainen väri
  • kuva, joka ei vaikuta luettavuuteen.
Huom. Merkin ympärillä oleva harmaa reunus on osa merkin ulkoasua, ja sen pitää näkyä osana julkaistua merkkiä.

Merkin lisääminen mediaan

Merkkejä saa käyttää vain verkkosivustoilla, somessa ja painetussa mediassa. Sijoita merkki mainossisällön alapuolelle tai oikealle puolelle. Merkin pitää olla muita sivun kuvia pienempi.

Kun lisäät merkin, käytä seuraavanlaista kuvamuotoilua:

• digitaalisessa sisällöstä skaalattavaa vektorimuotoa tai SVG-muotoa
  • painetuissa materiaaleissa EPS-muodossa käyttäen tulostimeen sovitettua väriprofiilia.