Videoiden katsominen eri kielillä

Tiettyjä videoita voi katsella eri kielillä. Oletuksena videoissa käytetään YouTubessa ensisijaiseksi valitsemaasi kieltä. Jos tietokoneella katsomasi video on saatavilla eri kielillä ja haluat valita muun kuin oletuskielen:

1. Siirry katsottavaan videoon.
  2. Valitse videosoittimesta Asetukset .
  3. Valitse Audio.
  4. Valitse haluamasi kieli.

Videon kielen vaihtaminen YouTube-mobiilisovelluksessa:

1. Siirry katsottavaan videoon.
  2. Napauta videosoittimesta Asetukset .
  3. Valitse Lisäasetukset .
  4. Napauta Audio.
  5. Valitse haluamasi kieli.

Jos videon nimi ja kuvaus on käännetty, voit hakea sitä näillä käännöksillä. Hakutuloksissa ja videosuosituksissa käytetään oletuksena ensisijaiseksi valitsemasi kielen ääniraitaa.