SharePlay gebruiken om samen met anderen YouTube-video's te bekijken

Je kunt SharePlay gebruiken om samen met anderen YouTube-video's te bekijken tijdens een FaceTime-gesprek. Eerst moet een YouTube Premium-lid een live deelsessie starten. Daarna kunnen anderen deelnemen aan het gesprek zonder een Premium-lidmaatschap.

Opmerking:

• Deze functie is op dit moment alleen beschikbaar op iPhones en iPads.
  • Je moet bij YouTube ingelogd zijn met je persoonlijke Google-account.

SharePlay

Zo start je een deelsessie:

1. YouTube Premium-lid: Log in op je Google-account.
  2. Start een FaceTime-gesprek.
  3. Tik tijdens een FaceTime-gesprek op de knop Content delen en selecteer YouTube. Je kunt ook de YouTube-app openen tijdens het FaceTime-gesprek.
  4. Speel een video af die je samen wilt bekijken. Je wordt gevraagd of je de video wilt bekijken samen met de deelnemers van het gesprek.