Lisätietoja kommenteista, jotka eivät näy tai jotka on poistettu

Kommentit ovat tärkeä osa yhteisön luomista YouTubessa. Kommentit eivät kuitenkaan ole aina näkyvissä, ja niitä voidaan myös poistaa. Tässä artikkelissa kerrotaan, mistä tämä johtuu.

Kommenttini ei näy

Jos kommenttisi ei näy "Suosituimmat kommentit" ‑näkymässä, käytä lajittelua "Uusin ensin".

1. Vieritä kommentteihin.
  2. Klikkaa Lajitteluperuste ja sitten Uusin ensin.
  3. Etsi kommentti vierittämällä. Jos kommenttisi ei näy "Uusin ensin" ‐näkymässä, kanava on voinut moderoida sen tai se voi olla poistettu käytäntörikkomuksen vuoksi.

Suosituimmat kommentit ja jäsenten kommentit

Suosituimmat kommentit valitaan sen perusteella, millaista arvoa ne todennäköisesti tarjoavat katsojille ja miten katsojat niihin reagoivat. Valinnassa huomioidaan monia signaaleja, kuten kommentin sisältö, tunnus, kanavan nimi, avatar ja video.

Jäsenten kommenteissa näytetään kanavan jäsenten kommentteja, uusimmat ensin.

Huom. Jäsenten kommentit näkyvät vain Android-mobiililaitteilla.

Suosituimmissa kommenteissa ja Jäsenten kommenteissa ei välttämättä näy sisältöä, joka YouTuben mielestä ei luultavasti kiinnosta katsojia tai innosta heitä reagoimaan. Myöskään sellaiset kommentit eivät näy, jotka on tunnistettu mahdollisesti sopimattomiksi tai roskasisällöksi tai joissa esiinnytään toisena henkilönä. Tunnistuksessa huomioidaan monia signaaleja, esimerkiksi kommentin sisältö, kommentoijan kanavan nimi tai tunnus, avatar sekä kanavan moderointiasetukset. Suosituimpien kommenttien näkymässä kanavan jäsenten kommentteja voidaan nostaa esille osiossa "Jäsenten kommentit".

Lue lisää kommenttien valvonnasta ja poistamisesta

Jos kommenttisi ei näy, syy voi olla jokin näistä:

• Automaattinen poisto: Automaattiset tunnistusjärjestelmämme tarkastavat jatkuvasti kommentteja selvittääkseen, ovatko ne yhteisösääntöjen vastaisia. Jos järjestelmämme mukaan kommentti rikkoo yhteisösääntöjä, se poistetaan.
Huom. Jos postaat suuria määriä kommentteja lyhyessä ajassa, julkaiset saman kommentin toistuvasti, jaat linkkejä tai käytät liikaa emojeita tai epätavallisia merkkejä, kommenttia voidaan pitää roskasisältönä ja se voidaan poistaa YouTuben yhteisösääntöjen vastaisena.
  • Ilmoitukset: Jos joku tekee ilmoituksen kommentistasi ja kommentti rikkoo yhteisösääntöjä, se poistetaan.
  • Kanavan moderointi:
    • Kanava voi asettaa kaikki tai mahdollisesti sopimattomat kommentit tarkastettavaksi. Kun kommentti on tarkastettavana, kanavan omistajan tai moderaattorin on hyväksyttävä se ennen julkaisua. Mahdollisesti sopimattomat kommentit asetetaan oletuksena automaattisesti tarkastettavaksi.
    • Kanava voi valita sanat ja ilmaisut, joita sisältävät kommentit eivät näy. Kommentti ei näy, jos se sisältää estetyn sanan tai ilmaisun.
    • Kanava voi poistaa kommentin.

Jos olet kanavan omistaja ja videoistasi poistetaan kommentteja, todennäköisesti nämä kommentit ovat yhteisösääntöjen vastaisia.

Muita artikkeleita