Mainostajan livestriimaus

YouTube striimaa mielellään arvostettujen yhteistyökumppaneidensa live-sisältöä, mutta yhteistyökumppaneidemme on tunnettava vastuunsa. Katso alta sivustomme livestriimaussisällön parhaat käytännöt. Arvostamme pyrkimystäsi noudattaa seuraavia sääntöjä:

• Mainostajan, järjestäjän tai tuotantoyhtiön vastuulla on varmistaa, että heillä on kaikki tarvittavat lailliset oikeudet livestriimauksen lähettämiseen YouTubessa. Näitä oikeuksia ovat esimerkiksi seuraavat:
    • julkinen esittäminen
    • musiikin käyttöluvat
    • muut julkisuutta koskevat oikeudet.
  • Etusivun mastheadissa näytettävään livestriimiin liittyy 30 sekunnin animaatiorajoitus. Katsoja voi klikata mainosta ja katsoa koko livestriimin laajennetussa mastheadissa. Hän voi myös siirtyä klikkaamalla brändikanavalle tai ulkoiselle sivustolle. YouTuben käytäntötiimiltä on saatava hyväksyntä, jos 30 sekunnin rajoitus ylitetään.
  • Livestriimin äänten on oltava mastheadissa käyttäjän käynnistämiä.
  • Kaiken livestriimattavan sisällön on oltava yhteisön sääntöjen mukaista.
  • Järjestäjän tai tuottajan on pyrittävä valvomaan livestriimausta yhteisön sääntöjen mukaisesti.

Jos jokin yllä mainittu koskee striimiäsi, meidän on ehkä tehtävä käytäntöjenmukaisuuden tarkastus ennen striimisi hyväksymistä.