Muokkaa videoistasi YouTube Shorts ‐videoita

Anna aiemmin lataamillesi pitkille videoille uusi elämä muokkaamalla niistä Shorts-videoita ja jakamalla ne Shorts-videoiden katsojille.

Tee videoista helposti Shorts-videoita 🩳

Tilaa YouTube Creators ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Pitkistä videoista muokatut Shorts-videot linkitetään alkuperäisiin videoihin, joten saatat saada sisällöllesi uusia katsojia.

Toisin kuin sisällön remiksauksessa, vain sinä voit muokata omasta pitkästä videostasi Shorts-videon.

Muokkaa pitkistä videoista Shorts-videoita

Shorts-videon luominen aiemmin lataamastasi julkisesta videosta:

1. Mene videon katselusivulle.
  2. Avaa Shorts-videotyökalu valitsemalla Remix ja sitten Muokkaa Shorts-videoksi.
  3. Valitse videosta enintään 60 sekunnin mittainen kohta ja sitten napauta Seuraava, niin voit lisätä Shorts-videoon esimerkiksi tekstiä tai filttereitä ennen sen lataamista.

Et voi käyttää videosta muokatussa Shorts-videossa Audiokirjaston musiikkia tai muita ääniä. Lue lisää YouTube Shorts ‐videoiden luomisesta.

Haluatko tallentaa lisää videokuvaa?

Jos muokkaat Shorts-videoksi vähemmän kuin 60 sekuntia pitkästä videosta, voit tallentaa lisää videokuvaa, kunnes 60 sekunnin raja täyttyy. Voit valita esimerkiksi 45 sekuntia lataamastasi pitkästä videosta ja tallentaa loput 15 sekuntia Shorts-kameralla.

Kun haluat tallentaa lisää videokuvaa, siirry valinnan tehtyäsi Shorts-kameraan napauttamalla Takaisin . Aloita sitten tallennus.

Lue lisää videoiden muokkaamisesta Shorts-videoiksi

Miksi en näe Shorts-videoksi muokkaamisen vaihtoehtoa?

Voit muokata vain pitkiä ja julkiseksi määritettyjä videoita, jotka olet ladannut Shorts-videoihin. Ominaisuus ei ole käytettävissä, jos video on yksityinen, piilotettu tai merkitty lapsille tehdyksi tai jos siihen kohdistuu kolmannen osapuolen tekijänoikeusvaatimuksia.

Jos et näe vaihtoehtoa videon muokkaamiseksi Shorts-videoksi, varmista, että sen samplaaminen on sallittu YouTubessa. Näin voit sallia videon samplaamisen Shorts-videoksi:

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Klikkaa vasemmanpuoleisesta valikosta Sisältö.
  3. Klikkaa sen videon nimeä tai pikkukuvaa, jota haluat muokata Shorts-videoksi.
  4. Vieritä lisätietoihin ja sitten klikkaa NÄYTÄ LISÄÄ.
  5. Vieritä kohtaan "Shorts-videoiden samplaaminen" ja sitten merkitse "Salli muiden käyttää tätä sisältöä" ‑ruutu valituksi.
  6. Klikkaa TALLENNA.