Varför YouTube frågar om du vill fortsätta titta

YouTube frågar Vill du fortsätta titta för att skydda din visningshistorik och för att se till att du inte använder internetdata om du inte tittar på YouTube.

Videon har pausats. Vill du fortsätta titta? visas på skärmen om du tittar på videor med automatisk uppspelning aktiverad före 30 minuter utan avbrott på telefonen, 60 minuter på webben eller 180 minuter på tv:n. Om du vill fortsätta titta kan du välja Ja.