YouTuben kurssille osallistuminen

Kurssit-ominaisuuden avulla sisällöntuottajat voivat tarjota monipuolisia ja useita oppitunteja sisältäviä oppimisohjelmia YouTubessa. Kurssien avulla katsojat oppivat sisällöntuottajilta jäsennellyssä oppimisympäristössä. Samalla he pitävät yhteyttä muihin oppijoihin. Löydät kursseja
  • etusivun fiidistä
  • Katso seuraavaksi ‐osiosta
  • hakutuloksista
  • ominaisuutta käyttävien sisällöntuottajien soittolistoista
  • Tutustu-kohdan Kurssit-osiosta.

Kursseja tarjoavat sisällöntuottajat saattavat edellyttää kertaluonteista kurssimaksua. Jotkin kurssit ovat puolestaan maksuttomia. Kun kurssi edellyttää kertaluonteista maksua, se näkyy ilman mainoksia. Maksuttomat kurssit saattavat kuitenkin sisältää mainoksia. Suurin osa kurssien tuloista maksetaan sisällöntuottajille.

Huom. Kurssit-ominaisuus on betavaiheessa ja saatavilla tällä hetkellä vain osalle sisällöntuottajista. Kurssit ovat saatavilla vain tietyissä maissa. Katsojat voivat ostaa kurssin vain tietokoneella tai Android-laitteella. Pyrimme jatkossa tuomaan Kurssit-ominaisuuden laajemmin saataville.

Kurssin ostaminen

Kurssin ostaminen edellyttää, että olet vähintään 18-vuotias ja käytössäsi on tietokone tai Android-laite. Kun olet ostanut kurssin, voit katsoa sitä millä tahansa laitteella, jolla YouTube on käytettävissä. Osa sisällöntuottajista saattaa lisätä kurssilleen myös ladattavia tiedostoja. Osa kurssiin sisältyvistä tiedostoista on ladattavissa vain tietokoneella, mutta voit esikatsella tiedostoja myös muilla laitteilla.

Näin ostat kurssin:

1. Siirry kurssille tietokoneella tai Android-laitteella.
  2. Valitse Osta kurssi.
  3. Valitse Seuraava.
  4. Lisää maksutietosi ja osta kurssi seuraamalla näytön ohjeita.
Huom. Ostamalla kurssin vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias ja hyväksyt nämä ehdot. Hyvityksiä myönnetään vain tietyissä tilanteissa, jotka on kuvattu hyvityskäytännössämme.

Ostetun kurssin etsiminen

Kun olet ostanut kurssin, se löytyy ostoksistasi. Näin etsit ostetun kurssin:

1. Valitse Asetukset .
  2. Valitse Ostokset ja jäsenyydet.
  3. Kurssisi näkyvät Ostokset-kohdassa.

Hyvityksen pyytäminen kurssista

Jos ostamaasi kurssiin liittyvät videot tai ominaisuudet eivät toimi, saatat olla oikeutettu hyvitykseen. Jos et ole katsonut kurssiasi, voit pyytää hyvitystä seitsemän arkipäivän kuluessa ostoksesta. Jos hyväksymme hyvityspyyntösi, palautamme rahasi ja poistamme pääsyn kurssille. Näin pyydät hyvitystä ostetusta kurssista:

1. Valitse Asetukset  .
  2. Valitse Ostokset ja jäsenyydet.
  3. Valitse kyseisen kurssin vierestä Lisää " ja sitten "Ongelmia ostamisessa?".
  4. Pyydä hyvitystä näytön ohjeiden mukaisesti.
Huom. YouTuben Android-sovelluksella ostetut kurssit laskutetaan Google Playn kautta. Osoitteesta pay.google.com saat lisätietoja uusista veloituksista ja laskutuksesta. Google Playn kautta tehtyihin ostoksiin sovelletaan sen omia hyvityskäytäntöjä.