Terugbetalingen voor pay-per-view-evenementen op YouTube

Bekijk meer informatie over het teruggavebeleid en vraag een terugbetaling aan voor pay-per-view-evenementen die je via je account hebt gekocht.

Een terugbetaling aanvragen voor een film of serie op YouTube

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Teruggavebeleid voor pay-per-view-evenementen

• Je kunt een terugbetaling aanvragen tot de geplande begintijd van het evenement.
  • Als je terugbetaling wordt goedgekeurd, zie je op het volgende scherm een bevestiging. Je hebt dan geen toegang meer tot het evenement en je krijgt je geld terug binnen de terugbetalingstermijnen die hier staan beschreven.

Een terugbetaling aanvragen voor een pay-per-view-evenement

Op je computer:

1. Ga naar youtube.com/purchases.
  2. Klik op Terugbetaling naast de aankoop die je terugbetaald wilt krijgen.
  3. Klik op Terugbetaling aanvragen.

Als je wordt gefactureerd door Google Play, word je omgeleid naar een formulier en moet je een paar vragen over je aankoop beantwoorden. Vul de vereiste gegevens in en klik op Bevestigen om je verzoek in te dienen.

Nadat je je terugbetalingsverzoek hebt ingediend, krijg je een e-mailbevestiging.