Ohjeita hyvityksiä koskeviin ongelmatilanteisiin YouTubessa

Onko sinulla ongelmia YouTube-ostokseesi liittyvän hyvityspyynnön kanssa? Tutustu seuraaviin yleisiin ongelmiin omasi ratkaisemiseksi.

Miksi hyvitys hylättiin?

Hyvitys voidaan hylätä, jos kyseinen ostos ei kuulu hyvityskäytäntöjemme piiriin. Emme myönnä osittaisia hyvityksiä vuositilauksista emmekä hyvityksiä elokuvista tai ohjelmista, jotka on jo katsottu. Hyvityksiä ei myöskään myönnetä joistakin ostoksista, esimerkiksi Super Chatista.

Jos sinulla on aktiivinen maksullinen jäsenyys, kirjaudu sisään pyytääksesi hyvitystä.

Apple Storen kautta tehtyihin YouTube-ostoksiin tarvitaan Applen valtuutus, ja niihin sovelletaan Applen hyvityskäytäntöjä.

Siksi emme voi myöntää hyvityksiä Apple-laitteella tai Applen laskutuksen kautta tehdyistä ostoksista. Pyydä hyvitystä Applen tuelta.

Jos olet tutustunut hyvityskäytäntöihimme ja olet mielestäsi oikeutettu hyvitykseen, ota yhteyttä tukitiimiimme.

Saan virheilmoituksen, kun yritän pyytää hyvitystä

Jos sinulla on aktiivinen maksullinen jäsenyys, kirjaudu sisään pyytääksesi hyvitystä.

Apple Storen kautta tehtyihin YouTube-ostoksiin tarvitaan Applen valtuutus, ja niihin sovelletaan Applen hyvityskäytäntöjä.

Siksi emme voi myöntää hyvityksiä Apple-laitteella tai Applen laskutuksen kautta tehdyistä ostoksista. Pyydä hyvitystä Applen tuelta.

Jos käytät tietokonetta tai Android-laitetta ja sinulla on ongelmia hyvityksen pyytämisessä, tutustu hyvityskäytäntöihimme. Sinun on oltava oikeutettu hyvitykseen.

Jos olet tutustunut hyvityskäytäntöihimme ja olet mielestäsi oikeutettu hyvitykseen, ota yhteyttä tukitiimiimme.

Miksi en voi pyytää hyvitystä Apple-laitteellani?

Jos sinulla on aktiivinen maksullinen jäsenyys, kirjaudu sisään pyytääksesi hyvitystä.

Apple Storen kautta tehtyihin YouTube-ostoksiin tarvitaan Applen valtuutus, ja niihin sovelletaan Applen hyvityskäytäntöjä.

Siksi emme voi myöntää hyvityksiä Apple-laitteella tai Applen laskutuksen kautta tehdyistä ostoksista. Pyydä hyvitystä Applen tuelta.

Milloin hyvitys maksetaan?

YouTuben myöntämät hyvitykset palautetaan sille maksutavalle, jolla ostos alun perin tehtiin. Useimmat hyvitykset käsitellään viiden arkipäivän kuluessa, poikkeuksena seuraavat:

Maksutapa

Arvioitu hyvitysaika

Operaattorin suoralaskutus (prepaid / maksu käytön mukaan)

1–30 arkipäivää

Operaattori vaikuttaa käsittelyaikaan, joka voi joskus olla pidempi.

Operaattorin suoralaskutus (laskutus/sopimus)

1–2 kuukausittaista tiliotetta

Operaattori vaikuttaa käsittelyaikaan, mutta hyvityksen pitäisi yleensä palautua kahden kuukausittaisen tiliotteen sisällä. Jos käsittely kestää kauemmin, tarkista tila operaattoriltasi.

Verkkopankki

4–10 arkipäivää

Käsittelyaika on pankista riippuen enintään 10 arkipäivää.

iTunes

Jos ostit YouTube Premiumin iTunesin kautta, tarkista hyvityksen tila ottamalla yhteyttä Applen tukeen.

Jos hyvityksessä kestää odotettua kauemmin, voit tarkistaa sen tilan Google Payments ‑tililtäsi.

• Jos tila on "Hyvitetty", saldohyvitys näkyy maksutavallasi.
  • Jos tila on "Peruutettu", tilausta ei alun perinkään ollut veloitettu eikä hyvitystä makseta.

Miten ilmoitan luvattomasta ostoksesta?

Jos haluat ilmoittaa luvattomasta ostosta Google-tililläsi, ilmoita luvattomasta veloituksesta.

Miten pyydän hyvitystä Super Chatista, Super Stickersistä, Superkiitoksista tai lahjoituksesta?

Super Chat, Super Stickers ja Superkiitokset sekä lahjoitukset ovat vapaaehtoisia maksuja, eikä niitä hyvitetä.

Jos haluat ilmoittaa luvattomasta ostoksesta Google-tililläsi, voit tehdä sen täältä.

Ostamani elokuvan tai ohjelman katselussa on ongelmia

Jos ostamasi elokuvan tai TV-ohjelman katselussa on ongelmia, lue nämä ohjeet ongelman ratkaisemiseksi.

Ostamaani livestriimiin liittyminen ei onnistu

Jos sinulla on ongelmia ostamaasi livestriimiin liittymisessä, voit selvittää asiaa näiden vianetsintäohjeiden avulla.