'Slim downloaden' gebruiken met YouTube Premium

Met Slim downloaden worden aanbevolen video's automatisch aan je bibliotheek toegevoegd zodat je ze offline kunt bekijken. Bekijk video's onderweg en ontdek nieuwe content zonder dat je ernaar hoeft te zoeken. Downloads worden gestopt als de verbinding met de wifi wordt verbroken of als de opslag van je apparaat bijna vol is.

'Slim downloaden' aanzetten

Vanuit je ingelogde YouTube Premium-account
  1. Open de YouTube-app.
  2. Tik op je profielfoto .
  3. Tik op Downloads Offline staat uit.
  4. Selecteer in het menu '' de optie Instellingen.
  5. Zet Slim downloaden aan .
Opmerking: Je apparaat moet verbinding met internet hebben om video's te kunnen downloaden.

'Slim downloaden' uitzetten

Vanuit je ingelogde YouTube Premium-account
  1. Open de YouTube-app.
  2. Tik op je profielfoto .
  3. Tik op Downloads Offline staat uit.
  4. Selecteer in het menu '' de optie Instellingen.
  5. Zet Slim downloaden uit .

'Slim downloaden' zoeken en bekijken

Vanuit je ingelogde YouTube Premium-account
  1. Open de YouTube-app.
  2. Tik op je profielfoto .
  3. Tik op Downloads Offline staat uit en danSlim downloaden.
Je ziet een lijst met aanbevolen video's die voor je zijn geselecteerd en gedownload op basis van je kijkgeschiedenis.

Een video verwijderen uit Slim downloaden

Je kunt aanbevolen downloads op 2 manieren verwijderen:
  1. Tik onder de videospeler op Gedownload  naast de video die je wilt verwijderen.
  2. Klik op Verwijderen.
of
  1. Tik op je profielfoto  en danDownloads Offline staat uit.
  2. Tik op het menu '' naast de video die je wilt verwijderen.
  3. Selecteer Verwijderen uit downloads.
Elke 7 dagen worden er nieuwe video's gedownload en worden de eerder gedownloade video's vervangen.

Kwaliteit/resolutie van Slim downloaden wijzigen

Vanuit je ingelogde YouTube Premium-account
  1. Open de YouTube-app.
  2. Tik op je profielfoto .
  3. Tik op Downloads Offline staat uit.
  4. Selecteer in het menu '' de optie Instellingen.
  5. Tik op Downloadkwaliteit.
  6. Selecteer de gewenste kwaliteitsinstelling voor het downloaden in de weergegeven opties.

Je opslaginstellingen aanpassen

Vanuit je ingelogde YouTube Premium-account

1. Open de YouTube-app en ga naar Instellingen.
  2. Tik op Achtergrond en downloads en dan Slim downloaden.
  3. Ga naar Opslaggebruik en dan Aangepast.
  4. Gebruik de schuifregelaar om te selecteren hoeveel opslag je apparaat mag gebruiken voor slimme downloads.