Afegir o obtenir l'accés Editor de subtítols a YouTube Studio

Editor de subtítols és un nou permís del canal a YouTube Studio que permet als creadors delegar la creació de subtítols a altres persones. Obtén més informació sobre com pots afegir o suprimir l'accés al teu canal de YouTube.

La funció Editor de subtítols no està disponible si fas servir un compte de marca. Obtén més informació sobre com pots moure't als permisos del canal des d'un compte de marca.
Funció Editor de subtítols amb els permisos del canal

Donar accés a la funció Editor de subtítols com a propietari o gestor d'un canal

Important: dona accés només als usuaris en qui confies.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio a l'ordinador.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Configuració.
  3. Fes clic a Permisos.
  4. Fes clic a Convida i introdueix l'adreça electrònica de la persona que vols convidar.
    1. El canal convidat ha d'estar associat a un Compte de Google.
  5. Fes clic a Accés i selecciona la funció Editor de subtítols.
  6. Fes clic a Fet.
  7. Fes clic a Desa per enviar la invitació.

Definir l'idioma del vídeo com a propietari o gestor d'un canal

Els editors de subtítols només poden afegir o editar subtítols als vídeos en què hagis definit un idioma.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio a l'ordinador.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Contingut.
  3. Fes clic a les caselles de selecció que hi ha al costat de tots els vídeos a què vols afegir subtítols.
  4. A la barra superior, fes clic a Edita.
  5. Amb la fletxa avall, selecciona Idioma del vídeo.
  6. Tria l'idioma que prefereixis per als vídeos.
  7. Fes clic a ACTUALITZA ELS VÍDEOS.
Per definir un idioma de vídeo predeterminat per a totes les pujades futures, ves a Configuració a YouTube Studio. A la pestanya Configuració avançada, selecciona l'idioma que prefereixis per als vídeos.

Obtenir accés a la funció Editor de subtítols sense ser propietari o gestor del canal

1. En primer lloc, un creador t'ha de convidar a ser editor de subtítols a la configuració de YouTuben Studio.
  2. Quan un creador t'hagi convidat, cerca el missatge "Invitació per accedir a [nom del canal]" al teu correu electrònic.
  3. Fes clic a Accepta la invitació per accedir a YouTube Studio.
    1. Es mostrarà una finestra emergent amb el nom del canal del qual editaràs els subtítols, així com la teva funció al canal.
  4. Fes clic a TANCA per continuar a Studio com a editor de subtítols.
Nota: els editors de subtítols només tenen accés a la secció Subtítols de YouTube Studio. Els usuaris amb aquest nivell de permís no poden veure la informació del canal o les dades d'ingressos. Obtén més informació sobre els permisos de la funció Editor de subtítols.

Afegir subtítols com a editor de subtítols

1. Inicia la sessió a YouTube Studio a l'ordinador.
  2. Verifica que siguis a la secció Subtítols del menú de l'esquerra.
  3. Per cercar un vídeo en què afegir subtítols, fes clic a les pestanyes Tots, Esborranys o Publicats.
  4. Fes clic al vídeo que vols editar.
  5. Fes clic a AFEGEIX UN IDIOMA i selecciona el teu.
  6. A Subtítols, fes clic a AFEGEIX.

Obtén més informació sobre com pots afegir subtítols i sobre com pots editar i suprimir subtítols.