Explorar idees inspiradores

Per explorar el que cerquen el teu públic i els espectadors de tot YouTube, pots fer servir la pestanya Inspiració a YouTube Analytics. Les estadístiques de la pestanya Inspiració et poden ajudar a pensar en idees de vídeos que els espectadors potser volen veure.

Consultar la pestanya Inspiració

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Analítiques.
  3. Al menú de la part superior, fes clic a la pestanya Inspiració.
  4. Per començar, introdueix un terme de cerca o tema a la barra de cerca. Per desar un terme de cerca, fes clic a Desa.

Després d'introduir un terme de cerca, pots veure l'activitat dels espectadors relacionada amb el tema:

• Activitat recent del públic: mostra la popularitat del tema entre el teu públic.
  • Cercat a YouTube: mostra les cerques populars que han fet els espectadors en tot YouTube sobre el tema.
  • Mirat a YouTube: mostra els vídeos populars que han mirat els espectadors en tot YouTube sobre el tema.

Què mostra la pestanya Inspiració

Nota: actualment, aquestes estadístiques només estan disponibles en determinats països, idiomes i dispositius. Si en aquests moments no hi ha cap vídeo rellevant, és possible que no vegis algunes de les seccions.

Inspira't

Nota: el contingut generat per IA pot ser imprecís o inadequat, proporcionar informació que no reflecteixi l'opinió de YouTube o la seva qualitat pot variar. No incloguis informació personal teva o d'altres persones mentre utilitzis aquesta funció ni confiïs en idees, esquemes o altres resultats d'aquesta funció per obtenir assessorament professional. Has d'actuar amb discreció abans de crear o utilitzar aquest tipus de contingut generat per IA que proporciona YouTube.

Aquesta targeta utilitza la IA generativa per ajudar-te a fer pluges d'idees de contingut noves que siguin personalitzades per al teu canal i públic. Pots descobrir temes de contingut nous i generar ràpidament un esquema del vídeo per ajudar-te a planificar el següent. Comença per escriure una idea o explora un dels termes més cercats i, a continuació, només cal que facis clic a Crea un esquema .

Cerques principals

Aquesta targeta mostra les cerques principals basades en el teu públic i el contingut que has desat durant els 28 darrers dies. A sobre d'alguns termes de cerca, hi ha una etiqueta que diu "Buit de contingut".

Vídeos recents relacionats

Aquesta targeta mostra els vídeos relacionats amb els temes que el teu públic ha mirat durant els 28 darrers dies i les cerques que has desat.

Buits de contingut a Shorts

Aquesta targeta mostra els buits de contingut en què els espectadors poden estar cercant curts més rellevants o de més qualitat.

Informació sobre els buits de contingut

Els buits de contingut es produeixen quan els espectadors no troben prou resultats de qualitat a YouTube per a una cerca específica. Pots utilitzar els buits de contingut com a inspiració per crear contingut que no existeix o que es podria millorar.

Els buits de contingut poden ocórrer quan:

• Els espectadors no troben cap resultat per a la seva cerca.
  • Els espectadors no troben una concordança exacta per a la seva cerca.
  • Els espectadors no troben vídeos rellevants per a la seva cerca. Per exemple, el contingut és antic o de baixa qualitat.
Per obtenir més informació sobre les estadístiques de cerca a l'ordinador, dona una ullada al vídeo següent del canal YouTube Creators.