YouTuben katselu televisiosta 5.1-surround-äänellä

Voit katsoa YouTube-videoita televisiosta 5.1-surround-äänellä. Jos sinulla on yhteensopiva surround-äänijärjestelmä, voit hyödyntää sitä YouTuben TV-ohjelmissa, elokuvissa ja muussa sisällössä.

5.1.-surround-äänen laittaminen päälle

Kun olet valinnut videon, soittimen säädinpalkki avautuu. Siirry 5.1-surround-äänen kohtaan ja laita se päälle tai pois päältä.

Huom. Asetus näkyy vain silloin, kun video ja laite tukevat 5.1-surround-ääntä. YouTuben 5.1-ääntä tuetaan kaikissa vuonna 2021 valmistetuissa ja sitä uudemmissa televisioissa, Chromecastissa, Apple TV:ssä, Rokussa ja useimmissa Fire TV ‑laitteissa. Lisäksi Xbox Series S/X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One ja PlayStation 5 tukevat 5.1-surround-ääntä. Monet vuonna 2020 tai sitä ennen valmistetut televisiot voivat myös tukea surround-ääntä. Tarkista laitteen valmistajalta, tukeeko laite 5.1-surround-ääntä.