Veure YouTube al televisor amb so envoltant 5.1

Pots mirar vídeos de YouTube al televisor amb so envoltant 5.1. Gaudeix de la biblioteca de programes i pel·lícules de YouTube, així com d'altres continguts de YouTube amb el teu sistema de so envoltant compatible.

Activar el so envoltant 5.1

Un cop hagis seleccionat un vídeo per reproduir, es mostrarà una barra amb els controls del reproductor. Ves a l'opció So envoltant 5.1 per activar-la o desactivar-la.

Nota: aquesta opció de configuració només apareix en vídeos i dispositius compatibles amb el so envoltant 5.1. A YouTube, aquesta opció és compatible amb tots els televisors de 2021 i models posteriors, Chromecast, Apple TV, Roku i la majoria de dispositius Fire TV. A més, el so envoltant 5.1 és compatible amb els models Xbox Series S|X, Xbox One X, Xbox One S, Xbox One i PlayStation 5. És possible que molts televisors de 2020 o models anteriors també admetin so envoltant: contacta amb el fabricant del dispositiu per saber si és compatible amb la versió 5.1.