Finn videoer ved å bruke hashtagger

Hashtagger er søkeord med et #-tegn foran. Med hashtagger kan du enkelt finne videoer om populære emner på YouTube.

Du kan finne videoer ved hjelp av hashtagger på to måter:

• Skriv inn en hashtag i søkefeltet.
  • Velg en hashtag i eller under en videotittel eller i en videobeskrivelse.
  • Gå til Utforsk-fanen, og velg en hashtag som er på vei opp.

Når du søker etter eller velger en hashtag, vises en søkeresultatside med videoer som bruker den aktuelle hashtaggen i tittelen eller beskrivelsen.