AdSense for YouTube ‐tili on poistunut käytöstä

AdSense for YouTube ‑tilisi on voinut poistua käytöstä, jos et ole vienyt tilin luomista loppuun tai tilillä ei ole ollut mainostoimintaa tai sille ei ole kertynyt tuloja kuuteen kuukauteen. Voit kuitenkin palauttaa AdSense for YouTube ‑tilin linkittämällä sen kanavalle. Tämän jälkeen se on jälleen käytettävissä. Jos et enää tarvitse AdSense for YouTube ‑tiliä, voit perua sen.

Vaikka AdSense for YouTube ‑tilisi ei olisi käytössä, voit silti kirjautua tilille. Jos haluat palauttaa tilin, sinua pyydetään vahvistamaan puhelinnumerosi uudelleen. Kannattaa myös tarkistaa, että osoitteesi on ajan tasalla. Jos kanavasi täyttää YouTube-kumppaniohjelman vaatimukset tai pystyy saamaan maksuja YouTubelta, voit palauttaa vanhan AdSense for YouTube ‑tilisi käyttöön tai luoda uuden tilin.
Koska Googlen mainontajärjestelmät on äskettäin jäädytetty Venäjällä, venäläisten AdSense for YouTube- ja AdSense‑tilien palauttaminen on keskeytetty. Lue lisää.

Näin aktivoit AdSense for YouTube ‑tilin uudelleen

1. Linkitä AdSense for YouTube ‑tili kanavallesi.
  2. Kirjaudu AdSense for YouTubeen.
  3. Vahvista puhelinnumerosi.

Miksi AdSense for YouTube ‑tilisi poistui käytöstä?

Tilin luominen jäi kesken

AdSense for YouTube ‑tili poistuu käytöstä, jos et suorita kaikkia tilin luomisen ja YouTube-kanavaan yhdistämisen vaiheita. Jos et vie AdSense for YouTube ‑tilin luomista loppuun tietyssä ajassa, saat siitä ilmoituksen.

Kun tilin luominen on ollut kesken viisi kuukautta

Saat AdSense for YouTubelta sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että tilisi poistuu käytöstä, ellet seuraa tässä ohjekeskuksen artikkelissa annettuja ohjeita.

Kun tilin luominen on ollut kesken kuusi kuukautta

AdSense for YouTube ‐tilisi poistuu käytöstä.

Käyttämättömyys

AdSense for YouTube ‑tili poistuu käytöstä, jos sillä ei havaita toimintaa. Jos kanavallesi linkitetty tili on käyttämätön tietyn ajan, saat siitä ilmoituksen. Jos AdSense for YouTube ‑tilillä on toimintaa tai sille kertyy tuloja, se ei poistu käytöstä.

Viiden kuukauden käyttämättömyyden jälkeen

• Saat AdSense for YouTubelta sähköpostitse ilmoituksen siitä, että tilisi poistuu käytöstä, ellei sillä havaita uutta toimintaa tai sille kerry tuloja.

Kuuden kuukauden käyttämättömyyden jälkeen

• AdSense for YouTube ‐tilisi poistuu käytöstä.

Usein kysyttyä

AdSense for YouTube ‐tilini poistui käytöstä, ja sillä oli vielä rahaa. Maksetaanko se minulle?

Jos tilisi saldo ylittää peruutuskynnyksen ja selvität mahdolliset maksujäädytykset, AdSense for YouTube ‑saldo saatetaan maksaa sinulle tilin sulkemisen jälkeen.

Kun palautan tilini käyttöön, pitääkö minun vahvistaa osoitteeni uudelleen PIN-koodilla?

Ei pidä. Jos olet aiemmin vahvistanut osoitteesi PIN-koodilla, sinun ei tarvitse tehdä sitä uudelleen. Jos et ole aiemmin vahvistanut osoitettasi PIN-koodilla, sinua pyydetään vahvistamaan osoite ennen kuin voit saada maksuja.

AdSense-tilini poistui käytöstä. Vaikuttaako se YouTube-kanavani tilaan?

Ei. AdSensen käytöstä poistuminen ei vaikuta YouTube-kanavan tilaan. Jos aloitat kaupallistamisen kanavallasi ja täytät YouTube-kumppaniohjelman kelpoisuusvaatimukset, voit linkittää AdSense for YouTube ‑tilisi maksujen saamista varten.

Kanavani kaupallistaminen alkoi varoitusviestin vastaanottamisen jälkeen. Poistetaanko AdSense for YouTube ‑tilini silti käytöstä?

Ei. AdSense for YouTube ‐tiliä ei poisteta käytöstä, jos aloitat kaupallistamisen YouTube-kanavallasi.