Geen toegang tot YouTube met je account

Als je dit bericht te zien krijgt, heeft je Google Workspace-domeinbeheerder YouTube nog niet aangezet:

Je hebt geen toegang tot YouTube met je Google-account. De beheerder heeft je toegang beperkt.

YouTube als service toevoegen

Alleen de domeinbeheerder kan YouTube voor je domein aanzetten. Laat de domeinbeheerder weten dat je YouTube graag als service beschikbaar wilt hebben.

Als jij de domeinbeheerder bent, vind je hier hoe je services aan je Google Workspace-domein toevoegt.