Publicació d'anuncis de tercers

Pots utilitzar l'eina YouTube VAST QA per verificar si les teves etiquetes d'anunci VAST compleixen les especificacions de publicació d'anuncis de tercers. També pots utilitzar aquesta eina per previsualitzar fàcilment el anuncis de vídeo publicats per tercers al reproductor de YouTube.

Proveïdors externs aprovats

Els anuncis in-stream de tercers i els anuncis de bàner complementari han d'utilitzar una etiqueta VAST lineal d'un proveïdor VAST aprovat per YouTube. Tingues en compte que és possible que es limitin o se suspenguin els anuncis publicats per tercers que infringeixin les nostres polítiques publicitàries. Consulta el quadre a continuació per obtenir un resum XML detallat.

Resum XML d'anuncis in-stream per a la resposta del servidor d'anuncis VAST

Element Atributs Valors Obligatori Compatible Notes
VAST   Node arrel
  version String (3.0) Ha de ser compatible amb qualsevol versió 2.* o 3.0 de VAST.
Ad ID Cadena Element de nivell superior que recull tots els anuncis a la resposta.
InLine None None Element de segon nivell que recull totes les dades d'un anunci
AdSystem None String Indica el servidor d'anuncis font.
  version Cadena Preferit Versió interna utilitzada pel sistema d'anuncis
AdTitle None Cadena No Nom comú de l'anunci
Description None Cadena No Descripció més llarga de l'anunci
Survey None URI No No URI de la sol·licitud enviada al proveïdor d'enquestes. YouTube només admet píxels de seguiment de recerca de proveïdors de recerca certificats en aquest node. Actualment, les enquestes o les invitacions a enquestes no es poden publicar a través de l'XML de VAST.
Error None URI No URI per sol·licitar si un anunci no es reprodueix a causa d'un error; YouTube només executarà una sol·licitud a l'URI quan es produeixi un error, però no pot proporcionar informació addicional sobre l'error
Impression None URI URI per fer el seguiment d'impressions
Creatives None None Contenidor per a un o més elements de creativitat
Creative     Recull les dades de cada element de creativitat
  ID Cadena No Identificador opcional.
  sequence Enter No L'ordre preferit en què s'han de mostrar diverses creativitats.
  AdID Cadena No Identificador d'anunci per a la creativitat (abans s'anomenava ISCI).
Linear
  skipoffset 00:00:05 No Només VAST 3.0
Duration None Temps
TrackingEvents     No
Tracking   URI No URI per fer el seguiment de diversos esdeveniments durant la reproducció
  event creativeView,
start,
firstQuartile,
midpoint,
thirdQuartile,
complete,
mute,
unmute,
pause,
rewind,
resume,
fullscreen,
expand,
collapse,
acceptInvitation,
close acceptInvitationLinear
closeLinear
progress
skip
No

(només per a start, firstQuartile, midpoint, thirdQuartile, complete) Només VAST 3.0 admet l'opció Omet

Nom de l'esdeveniment del qual es farà un seguiment a l'element Linear. El valor creativeView s'ha de sol·licitar sempre que estigui present.
AdParameters   Cadena No No Dades que s'han de transferir a l'anunci de vídeo
VideoClicks
ClickThrough None URI URI que s'obre com a pàgina de destinació quan un espectador fa clic al vídeo
ClickTracking   URI No URI per sol·licitar que es faci un seguiment quan un espectador fa clic al vídeo
CustomClick   URI No URI que se sol·liciten per a esdeveniments personalitzats, com ara un vídeo amb zones sensibles
  ID Cadena No No Identificador opcional
MediaFiles
MediaFile   URI

(hi ha d'haver com a mínim 2 nodes de MediaFile, un per cada format de vídeo MP4 y WebM)

Ubicació del fitxer lineal.
  delivery Progressiu Mètode de publicació de l'anunci (YouTube no prefereix la reproducció en continu)
  type Cadena Sí (MP4 i WebM) Tipus MIME (els tipus MIME més populars inclouen, entre d'altres, "video/x-ms-wmv" per a Windows Media)
  bitrate Enter Taxa de bits en Kbps del vídeo codificat.
  width Enter (480) Dimensions del vídeo en píxels.
  height Enter (360) Dimensions del vídeo en píxels.
  scalable Booleà No No Indica si és acceptable o no ajustar la mida de la imatge (YouTube ho fa de manera predeterminada)
  maintainAspectRatio Booleà No
  apiFramework Cadena No No Si MediaFile és interactiu, l'atribut apiFramework defineix el mètode que s'ha d'utilitzar per a la comunicació
CompanionAds     No
Companion     No Qualsevol nombre d'anuncis complementaris amb les dimensions en píxels desitjades
  ID Cadena No Identificador opcional.
  width Enter (300) Sí (si es publica un anunci complementari) Dimensions en píxels de l'anunci complementari
  height Enter (60) Sí (si es publica un anunci complementari) Dimensions en píxels de l'anunci complementari
  expandedWidth Enter No No Dimensions en píxels de l'anunci complementari ampliable quan s'ha ampliat (els anuncis in-stream ampliables no es poden utilitzar a YouTube)
  expandedHeight Enter No No Dimensions en píxels de l'anunci complementari ampliable quan s'ha ampliat (els anuncis in-stream ampliables no es poden utilitzar a YouTube)
  apiFramework Cadena No No L'atribut apiFramework defineix el mètode que s'ha d'utilitzar per a la comunicació amb l'anunci complementari
StaticResource   URI No URI per a un fitxer estàtic, com ara una imatge
  creativeType Cadena Sí (si es publica un anunci complementari mitjançant l'element StaticResource) El tipus de MIME del recurs estàtic; només s'admeten tipus d'imatge
IFrameResource None URI No Font de l'URI d'un iframe per mostrar l'element complementari
HTMLResource None CDATA No No HTML per mostrar l'element complementari
JavaScriptResource None CDATA No No JavaScript per mostrar l'element complementari.
TrackingEvents     No No
Tracking   URI No No URI per mostrar l'element complementari.
  event creativeView Sí (si es publica un anunci complementari) No El valor creativeView s'ha de sol·licitar sempre que estigui present. Per a l'element Companion, el valor creativeView és l'únic esdeveniment compatible.
CompanionClickThrough None URI Sí (si es publica una imatge
estàtica sense clic d'entrada fixat en el codi del programa)
URI que s'obre com a pàgina de destinació quan un espectador fa clic a l'anunci complementari
AltText None Cadena No Text alternatiu que es mostra en renderitzar l'anunci complementari en un entorn HTML.
AdParameters   Cadena No No Dades que s'han de transferir als anuncis complementaris.
NonLinearAds     No No No s'admeten actualment (només s'admeten els anuncis in-stream lineals).
Extensions     No No
Extension type Qualsevol No No El node Extensions pot contenir qualsevol codi XML vàlid, però s'ignorarà
Wrapper None None No No Element de segon nivell que envolta l'anunci d'embolcall VAST i que dirigeix al servidor d'anuncis secundari