Veure vídeos amb emplaçaments de productes de pagament, patrocinis i recomanacions

Quan un creador indica que un vídeo conté emplaçaments de productes de pagament, recomanacions o patrocinis, es mostrarà una comunicació a l'inici del vídeo.

Nota: YouTube Premium ofereix vídeos sense anuncis. Tot i això, és possible que continuïs veient contingut patrocinat afegit directament pels creadors als vídeos.

Què són els emplaçaments de productes de pagament, els patrocinis i les recomanacions?

Emplaçaments de productes de pagament:

• Vídeos sobre un producte o servei que es fan perquè hi ha una connexió entre el creador i el fabricant o proveïdor del producte o servei.
  • Vídeos creats per a una empresa a canvi d'una compensació o de productes o serveis sense cost econòmic.
  • Vídeos en què la marca, el missatge o el producte d'una empresa s'inclou directament al contingut. L'empresa ha pagat el creador o li ha donat productes sense cost econòmic per fer el vídeo.

Recomanacions: vídeos creats per a un anunciant o un professional del màrqueting amb un missatge que reflecteix les opinions, les creences o les experiències del creador.

Patrocinis: vídeos finançats totalment o parcialment per una empresa que no integren directament la marca, el missatge o el producte en el contingut. Els patrocinis normalment promocionen:

• La marca
  • El missatge
  • El producte d'un tercer

Si ets un creador, obtén més informació aquí sobre com pots afegir emplaçaments de productes de pagament, patrocinis i recomanacions al teu vídeo.

Com funcionen els emplaçaments de productes de pagament, els patrocinis i les recomanacions al contingut vist per comptes supervisats o al contingut definit com a creat per a nens?

Totes les promocions de pagament que es mostren en vídeos dirigits a nens inclouen una comunicació que aquest públic pot entendre.

Totes les promocions de pagament han de complir les nostres polítiques d'anuncis, que prohibeixen els anuncis en categories determinades. La publicitat en contingut definit com a creat per a nens no ha de ser enganyosa, deslleial ni inadequada per al públic objectiu. El contingut no pot utilitzar sistemes de seguiment externs ni intentar recollir informació personal de cap altra manera sense haver obtingut primer el consentiment parental. El contingut també ha de complir totes les lleis i la normativa pertinents. Els creadors i les marques amb què treballen són responsables d'entendre i complir les seves obligacions legals i locals pel que fa a la comunicació de la presència de promocions de pagament al seu contingut. Algunes d'aquestes obligacions estableixen quan, com i a qui s'ha de comunicar.