YouTuben katsominen Xbox Series X/S ‑konsolilla

YouTube-videoita voi nyt katsoa Xbox Series X/S ‑konsolilla. YouTube-sovelluksella voi katsella tilattuja kanavia, hakea sisältöä ja käyttää mobiililaitetta kaukosäätimenä.

YouTubea voi käyttää 4K-tarkkuudella Xbox One S-, Xbox One X-, Xbox Series S- ja Xbox Series X ‑laitteilla. Alkuperäisen Xbox One ‑konsolin suurin resoluutio on 1080p. HDR-toistoa voi käyttää Xbox One S-, Xbox One X-, Xbox Series S- ja Xbox Series X ‑laitteilla.

YouTube-sovelluksen lataaminen

YouTubeen kirjautuminen ja sieltä uloskirjautuminen

Kun avaat YouTube-sovelluksen ensimmäistä kertaa, voit kirjautua sisään Google-tililläsi. Kirjautuneena pääset YouTuben lisäominaisuuksiin, kuten soittolistoihin ja tilauksiin. Näin kirjaudut sisään:

Xbox Series X/S ‑konsolilla:

1. Siirry kohtaan Kirjautuminen ja asetukset.
  2. Valitse KIRJAUDU SISÄÄN. Näkyviin tulee aktivointikoodi.

Tietokoneella:

1. Siirry osoitteeseen www.youtube.com/activate ja lisää Xbox Series X/S ‑laitteella näkyvä aktivointikoodi.
  2. Viimeistele kirjautuminen valitsemalla Salli käyttöoikeus.

Näin poistat tilin linkityksen Xbox Series X/S ‑konsolista.

Videon hallinta ja ääniohjaus

Valittuasi videon näet soittimen ohjaimet, joita voit käyttää seuraaviin toimintoihin:

• Kelaus taaksepäin – Voit nopeuttaa kelausta A-painikkeella.
  • Keskeytä/jatka – Keskeytä video tai jatka katsomista.
  • Kelaus eteenpäin – Voit nopeuttaa kelausta A-painikkeella.
  • Tekstitykset – Näytä videon mahdolliset tekstitykset.

Voit palata takaisin selaamaan videoita painamalla B-painiketta.

Huom. Videoiden korkein laatuasetus on 4K-tarkkuus ja 60 kuvaa sekunnissa.

Voit ohjata YouTube-sovellusta myös äänelläsi. Voit ottaa ääniohjauksen käyttöön sanomalla "Xbox Select". Tämän jälkeen voit avata jonkin ruudulla näkyvän kohteen lausumalla sen yhteydessä korostetun sanan tai lausekkeen.

Yhdistäminen mobiililaitteeseen
Voit käyttää mobiililaitetta kauko-ohjaimena. Lue lisää laitteen yhdistämisestä Xbox Series X/S ‑konsoliin sivuston m.youtube.com kautta tai YouTuben Android- tai iOS-sovelluksesta.

Xboxin virheilmoitus

Jos saat virheilmoituksen "YouTube ei ole juuri nyt saatavilla", se voi johtua internetyhteytesi hitaudesta.

Korjaa ongelma vianetsintäohjeiden avulla.