Taulers d'informació electoral

Les funcions relacionades amb les eleccions només estan disponibles durant els cicles electorals en determinats països o regions. Les funcions disponibles poden variar segons el cicle electoral.

És possible que els taulers d'informació es mostrin quan cerquis o miris vídeos relacionats amb candidats electorals, partits o votacions. Els taulers d'informació també mostraran els resultats d'eleccions específiques procedents de fonts externes no partidistes.

Taulers d'informació sobre els candidats

Durant els cicles electorals, és possible que es mostrin taulers d'informació sobre els candidats a la part superior dels resultats de la cerca quan cerquis els noms dels candidats aptes. En aquests taulers es destaca informació sobre els candidats, com ara el seu partit polític i càrrec electiu. En algunes eleccions, és possible que els taulers d'informació apareguin quan cerquis partits polítics aptes.

La informació sobre els candidats i els partits s'obté de fonts aprovades, no partidistes i externes. També hi ha un enllaç per obtenir més informació sobre un candidat o un partit polític a través de la Cerca de Google.

A sota del tauler d'informació, és possible que també hi vegis:

Taulers d'informació sobre la votació

Durant un cicle electoral, és possible que es mostrin taulers d'informació sobre la votació a la part superior dels resultats de la cerca quan cerquis informació sobre com pots votar. Per ajudar-te a saber més sobre un sistema de votació concret, aquests taulers poden remetre't a informació de la Cerca de Google procedent de fonts externes, aprovades i no partidistes, o enllaçar-te directament a aquestes fonts.

Taulers d'informació sobre la integritat de les eleccions

Durant els mesos anteriors a les eleccions, és possible que es mostri un tauler d'informació sobre la integritat de les eleccions quan cerquis contingut rellevant sobre el procés electoral o el procés de votació al teu país. És possible que aquests taulers també es mostrin a sota dels vídeos en què es parla sobre determinades eleccions. Els taulers d'informació sobre la integritat de les eleccions ofereixen informació sobre la integritat del procés electoral d'unes eleccions determinades. Els taulers d'informació inclouen enllaços a fonts externes no partidistes.

Taulers d'informació sobre els resultats electorals

És possible que els taulers d'informació sobre els resultats electorals es mostrin a la part superior dels resultats de la cerca quan cerquis vídeos relacionats amb eleccions nacionals determinades. A més, pot ser que aquests taulers també es mostrin a sota de vídeos en què es tracten determinades eleccions nacionals. Els taulers d'informació poden incloure enllaços a fonts externes no partidistes.

Taulers d'informació sobre temes electorals

És possible que els taulers d'informació relacionats amb temes electorals es mostrin a la part superior dels resultats de cerca o a sota dels vídeos rellevants. Aquests taulers inclouen enllaços a informació fiable procedent de fonts externes no partidistes, com ara un organisme electoral nacional. Obtén més informació sobre el context dels temes als taulers d'informació.

Preguntes més freqüents

Taulers d'informació sobre els candidats

D'on prové la informació dels taulers sobre els candidats?

La informació prové de partners de dades externs no partidistes. Els partners de dades poden variar en funció del país o de la regió, i de les eleccions.

Quins candidats tenen taulers d'informació?

Els candidats amb informació extreta d'un partner extern no partidista són aptes per obtenir un tauler d'informació. En algunes eleccions, els partits polítics que tenen com a mínim un candidat apte també poden obtenir un tauler d'informació proporcionada per un partner extern no partidista.

Quan cerco un candidat, no hi ha cap tauler d'informació. Per què?

És possible que hagis de canviar els termes de cerca. Introdueix el nom complet exacte d'un candidat perquè els taulers d'informació i els canals fixats apareguin als resultats de la cerca.

Recorda:

• YouTube no decideix directament per quins candidats o partits s'ha de mostrar un tauler. En comptes d'això, confiem en les fonts externes aprovades per oferir informació dels candidats i dels partits.
  • Encara que un candidat no tingui cap canal de YouTube, es mostrarà en un tauler d'informació.
  • Si el canal d'un candidat o d'un partit s'ha suprimit a causa d'una infracció de les polítiques de YouTube, és possible que el seu canal no es mostri als resultats de la cerca.
  • Els taulers d'informació sobre els candidats només estan disponibles a l'aplicació YouTube per a mòbils (Android i iOS) o a l'ordinador.

Taulers d'informació sobre la votació

D'on prové la informació dels taulers sobre la votació?

Els taulers d'informació sobre la votació de YouTube enllacen a les funcions "Com pots votar" de Google. La informació de la Cerca de Google prové de partners de dades externs i no partidistes. Aquests partners de dades poden variar en funció del país o la regió, i de les eleccions.

Quan cerco informació sobre la votació, no hi ha cap tauler d'informació. Per què?

És possible que hagis de canviar els termes de cerca. Prova de cercar "Com pots votar".

Tingues en compte que els taulers d'informació sobre la votació només estan disponibles a:

• L'aplicació YouTube per a mòbils (Android i iOS)
  • L'ordinador

Taulers d'informació sobre la integritat de les eleccions

D'on prové la informació dels taulers sobre la integritat de les eleccions?

La informació prové de fonts externes independents. Els partners de dades poden variar en funció del país o de la regió, i de les eleccions.

Quan cerco o miro vídeos sobre les eleccions, no hi ha cap tauler d'informació. Per què?

Els taulers d'informació sobre la integritat de les eleccions només es mostraran en cerques o vídeos relacionats amb eleccions determinades en països o regions rellevants. És possible que hagis d'introduir termes de cerca més específics perquè aparegui un tauler d'informació.

Taulers d'informació sobre els resultats electorals

D'on prové la informació dels taulers sobre els resultats electorals?

La informació prové de fonts externes independents. Els partners de dades poden variar en funció del país o de la regió, i de les eleccions.

Quan cerco o miro vídeos sobre els resultats electorals, no hi ha cap tauler d'informació. Per què?

Els taulers d'informació sobre els resultats electorals només es mostraran en cerques o vídeos relacionats amb determinades eleccions nacionals en països o regions rellevants. És possible que hagis d'introduir termes de cerca més específics perquè es mostri un tauler d'informació. Els taulers deixaran d'aparèixer en el seu moment un cop hagin finalitzat les eleccions i s'hagin certificat els resultats.

Tingues en compte que els taulers d'informació sobre els resultats electorals només estan disponibles en alguns països o regions i a:

• L'aplicació YouTube per a mòbils (Android i iOS)
  • L'ordinador

Taulers d'informació sobre temes electorals

Quins altres temes electorals mostren taulers d'informació?

És possible que es mostrin taulers d'informació a la part superior dels resultats de cerca o a sota de vídeos rellevants sobre temes electorals propensos a la informació errònia. Tingues en compte que els taulers d'informació que mostren més context sobre temes electorals només estan disponibles en determinats països o regions, per a determinats temes, com ara:

• Votar per correu als Estats Units
  • Vot electrònic al Brasil
  • Vot electrònic a l'Índia
 Obtén més informació sobre el context dels temes als taulers d'informació.

Suggeriments

Utilitzem fonts externes independents per obtenir la informació electoral. Si la informació és incorrecta o falten dades relacionades amb alguna de les funcions descrites anteriorment, envia'ns suggeriments:

1. A l'extrem superior dret dels taulers d'informació, selecciona Menú .
  2. Selecciona Envia suggeriments. S'obrirà una finestra on podràs escriure els suggeriments.
  3. Escriu els teus suggeriments. Inclou detalls específics, com ara quin candidat o quin partit falta, o si hi ha informació incorrecta.
  4. Tria si vols incloure una captura de pantalla. Pots destacar qualsevol informació de la pantalla o suprimir informació personal que s'hi mostri. Et recomanem que incloguis una captura de pantalla.
  5. Selecciona Envia.