De locatie in je werkprofiel aan- of uitzetten

Alleen voor apparaten met Android 7.0 of hoger

Als je werk-apps locatiegegevens verzamelen, kan je beheerder misschien je locatie zien. Je kunt locatieservices uitzetten voor werk-apps, maar ze nog wel aan laten staan voor je persoonlijke apps.

Opmerking: Als je apparaat eigendom van het bedrijf is, krijg je een melding als je organisatie vereist dat locatietoegang wordt aangezet voor een werk-app. Als locatietoegang is vereist, kun je deze functie niet uitzetten.

Instructies

Sommige informatie is misschien niet van toepassing op alle apparaten.

1. Ga op je apparaat naar Instellingen en dan Locatie en dan Locatie voor werkprofiel.
  2. Tik op de schakelaar Locatie voor werkprofiel om deze op Aan of Uit te zetten.

De locatieservices in je werkprofiel zijn hetzelfde ingesteld als de locatieservices op je apparaat. Als je de locatieservices op je apparaat uitzet, wordt de locatie ook automatisch uitgezet in je werkprofiel. Als je de locatieservices op je apparaat weer aanzet, onthoudt het apparaat de vorige locatie-instellingen van je werkprofiel.