Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Uppleva 3D och förstärkt verklighet i Sök

När du söker på Google kan vissa resultat visas i 3D eller förstärkt verklighet (AR).

Detta behövs

Hitta och interagera med 3D-resultat

1. Besök google.com eller öppna Google-appen Google-appen på en telefon med Android.
  2. Sök efter ett djur, ett objekt eller en plats.
  3. Om det finns ett 3D-resultat kan du trycka på Visa i 3D Visa i 3D.
  4. Om du vill interagera med 3D-resultatet i AR trycker du på Visa i omgivningen.
  5. Följ anvisningarna på skärmen.

Vad finns tillgängligt i AR?

Det här är några exempel på vad du kan söka efter om du är nyfiken på AR:

Tillgängligt på vissa språk

Landdjur

Tiger, panda, leopard, get, gepard, ponny, brunbjörn, varg, shetlandsponny, pytonorm, arabiskt fullblod, tvättbjörn, igelkott och hjortdjur

Undervattensdjur och djur i våtmarker

Gräsand, alligator, vithaj, bläckfisk, marulk och havssköldpadda

Fåglar

Ara, kejsarpingvin och örn

Husdjur

Pomeranian, golden retriever, labrador, rottweiler, fransk bulldog, mops och katt

Världsarv

Chichén Itzá, Brandenburger Tor, Jeffersonmonumentet, Gateway of India, Chauvetgrottan och Ahu Nau Nau

Kulturföremål

Apollo 11:s kommandomodul och Neil Armstrong

Endast tillgängligt på engelska

Människans organsystem

Mag-tarmkanalen, respirationssystemet, endokrina systemet, kvinnans fortplantningssystem, nervsystemet, lymfsystemet, mannens fortplantningssystem, integumentsystemet, utsöndringssystemet, perifera nervsystemet, urinsystemet, muskuloskeletala systemet och hjärt- och kärlsystemet

Cellstrukturer

Mitokondrie, prokaryot, endoplasmanät, bakterie, eukaryot, växtcell, granulärt endoplasmanät, nukleol, flagell, cellmembran, djurcell, golgiapparat, ribosom, agranulärt endoplasmanät, kromatin, kärnmembran, fimbrier, kapsel, plasmid, central vakuol, crista, plasmamembran, cellvägg och cistern

Kemitermer

Funktionell grupp, organisk kemi, metylacetat, propanol, salicylsyra, 1-brombutan, kolväte, alkan, elektrolyt, jonbindning, kovalent bindning, kemisk bindning, metallbindning, kemisk förening, eten, orbitalhybridisering och kvantmekanik

Biologitermer

Monokotyledon, dikotyledon, eukaryotisk kromosomuppsättning, röda blodceller, monocyt, neutrofil, basofil och eosinofil leukocyt

Fysiktermer

Solenoid