Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Hitta information om bilder på Google

Bildinformation kan visas på Google Sök när bildägaren har tillhandahållit den. Det kan till exempel vara information om upphovsperson, upphovsrätt och licens.

Läs mer om bildkällor

Bildinformationen kommer från två källor: Läs mer om hur du rapporterar uppgifter om licens eller upphovsrätt som du anser är felaktiga.