Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Discover-asetusten muuttaminen

Discoverissa voit vaihtaa kieltä ja video- tai mainosasetuksia sekä valita, mitä toimintaa jaat Googlelle.

Muunkielisten tarinoiden näyttäminen tai piilottaminen

Tietynkielisten tarinoiden estäminen
  1. Avaa Android-laitteella Google-sovellus  tai siirry selaimella osoitteeseen google.com.
  2. Valitse kortin oikeasta alareunasta Lisää Lisää.
  3. Valitse Älä näytä tarinoita, joiden kieli on [kieli].
Huom. Ominaisuus ei ole välttämättä saatavilla kaikissa korteissa.
Tietynkielisten tarioiden palauttaminen

Google-sovelluksessa

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla .
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Kiinnostuksen kohteet ja sitten Piilotetut.
  3. Tuo Tietotyypit-kohdan alla näkyviin palautettava kieli.

Selaimessa

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla selaimessa osoitteeseen google.com.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Discover-kohdasta Muokkaa kiinnostuksen kohteita ja sitten Piilotetut.
  4. Tuo Tietotyypit-kohdan alla näkyviin palautettava kieli.

Sääasetusten muuttaminen

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Discoverista Sää-kortti.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää More ja sitten valitse Fahrenheit tai Celsius.

Videoiden automaattisen esikatselun ohjaaminen

Discover voi toistaa videoita automaattisesti ilman ääntä. Voit asettaa nämä videoiden esikatselut päälle tai pois päältä ja muuttaa niiden toistohetkeä.

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla .
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Yleiset.
  3. Valitse Videon esikatselun automaattinen toisto.
  4. Valitse Ei koskaan, Vain Wi-Fi-yhteydellä tai Wi-Fi-llä ja mobiilidatalla.

Discover-ilmoitusasetusten muuttaminen

Voit muuttaa Google-sovelluksen asetuksia, esim. Discover-ilmoituksia, tai laittaa Google-sovelluksen ilmoitukset päälle tai pois päältä. Katso, miten voit muuttaa Googlen ilmoitusasetuksia.

Näytettävien mainosten muuttaminen

Et voi käyttää Discoveria ilman mainoksia, mutta voit vaikuttaa siihen, millaisia mainoksia näet. Tunnistat tällaiset kortit sanasta Ad. Tietyn mainostajan mainosten estäminen:
  1. Valitse mainoksen oikeasta yläreunasta Lisää Moreja sitten Miksi näen tämän mainoksen?
  2. Poista käytöstä Näytä mainokset lähteestä [mainostaja].
Voit muuttaa sinulle näytettyjä mainoksia mainosasetuksista. Discover voi personoida näytettyjen mainosten valikoimaa Google-asetustesi ja toimintasi perusteella. Voit löytää Google-tilillesi tallennetut menneet tapahtumat ja muuttaa niitä Omissa tapahtumissa.

Discover-toiminnan löytäminen ja poistaminen

Discover-toiminta on yksityistä ja näkyvissä vain, kun olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  1. Siirry Omat tapahtumat ‑sivulle. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan Google-tilillesi.
  2. Tällä sivulla näet päivittäisen tiivistelmän Google-sovelluksen laitteellesi lähettämistä korteista. Näet jokaisen kortin kohdalla, katsoitko sitä, muokkasitko sitä vai piilotitko sen.
  3. Voit lukea lisää toiminnan poistamisesta.

Mitä toimintaa Discover tallentaa

Kun käytät Discoveria, Google tallentaa toiminnasta seuraavat tiedot ja käyttää niitä:

• Discoverissa näkyvät kortit ja hakutulokset
  • Korttien näkeminen tai muokkaaminen
  • Aiheet, joihin vastasit "En ole kiinnostunut"
  • Laitteet, joilla käytät Discoveria
  • Mainokset