Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Deaktiver Discover

Hvis du ikke vil se opdateringer om dine interesser eller have tilpassede historier, kan du deaktivere Discover.

I Google-appen

1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Generelt.
  3. Deaktiver Discover.

I en browser

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig i alle lande eller på alle sprog.

1. Gå til google.dk på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Flere indstillinger og derefter Andre indstillinger.
  3. Deaktiver Vis Discover på startsiden.