Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Bevaka produktpriser på Google Sök

Viktigt! Prisbevakning är endast tillgängligt i USA och Indien.

Du kan bevaka priset på en produkt när du ser knappen Bevaka pris på Google Sök. Om du är inloggad på Google-kontot på webbplatsen eller i Google-appen kan du använda funktionen Bevaka pris.

Tips!

• Vid betydande prissänkningar får du en avisering i Google-appen eller på telefonen.
  • Du kan också få ett e-postmeddelande som sammanfattar de senaste prissänkningarna för dina bevakade produkter.
  • Priser är dynamiska och kan ändras.
  • Priser kan endast bevakas via produktkorten.
  • Produktkort kanske inte visas för produkten du söker efter.

Bevaka en produkts pris

1. Öppna Google-appen eller mobilwebbläsaren.
  2. Sök efter en specifik produkt, till exempel ”Google Pixel 7 Pro”, eller en produktkategori, till exempel ”mobiltelefoner”.
  3. Scrolla för att se eller öppna ett produktkort, om det finns.
  4. Tryck på Bevaka pris .
  5. Det visas ett bekräftelsemeddelande: ”Du får pushmeddelanden och e-postmeddelanden om prissänkningar och relaterat innehåll".

Tips! Kontrollera att du är inloggad och har aktiverat aviseringar.

Inaktivera prisbevakning

1. Öppna Sparat i appen.
  2. Klicka på Alla sparade objekt.
  3. Klicka på Välj uppe till höger.
  4. Välj de objekt som du vill ta bort.
  5. Klicka på Ta bort uppe till höger.

Inställningar för aviseringar och e-post

Stänga av telefonaviseringar

Så här inaktiverar du aviseringar om prissänkningar på Android-enheten:

1. Öppna Google-appen.
  2. Tryck på din profilbild eller initial uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar följt av Aviseringar.
  4. Inaktivera Shopping.

Så här inaktiverar du aviseringar om prissänkningar på en iPhone eller iPad:

1. Öppna Google-appen.
  2. Tryck på din profilbild eller initial uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar följt av Aviseringar.
  4. Inaktivera Shopping.

Inaktivera e-postmeddelanden om prisbevakning

1. Öppna ett e-postmeddelande med prisbevakning från Shoppa med Google.
  2. Klicka eller tryck på Avsluta prenumeration längst ned i e-postmeddelandet.

Aktivitetsbaserade aviseringar

Utifrån din Google-aktivitet kan du få aviseringar om prissänkningar för produkter som du har visat intresse för. Följ anvisningarna i avsnittet Aviseringar och e-postinställningar om du vill inaktivera dessa aviseringar.