Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Lyssna på poddar via Google Podcasts

Du kan hitta och lyssna på poddar med Google Podcasts Google Podcasts.
Tips! Om du vill synkronisera uppspelningens förlopp med andra enheter där du är inloggad måste du vara inloggad på Google-kontot och ha aktiverat Webb- och appaktivitet. Om du har ställt in att din aktivitet ska raderas automatiskt kommer även ditt uppspelningsförlopp att raderas efter den tid du har angett.

Hitta och prenumerera på poddar

Dina prenumerationer finns högst upp till vänster i Google Podcasts. Om du vill avsluta prenumerationen på en podd öppnar du den och trycker på Prenumererar.

Obs! När du spelar upp en podd använder Google Podcasts enheten för att begära ljudet från värdwebbplatsen. Begäran innehåller information om enheten som skickar begäran, till exempel IP-adressen och vilken typ av enhet du vill lyssna på (till exempel Chrome, Safari, Android eller iOS).

Hitta och prenumerera på poddar

1. Besök Google Podcasts.
  2. Sök efter poddens namn högst upp.
  3. Du kan prenumerera på en podd på två sätt:
    • Om podden visas högst upp i sökresultaten klickar du på Prenumerera.
    • Klicka på podden under Visa resultat följt av Prenumerera.
Tips! Om du vill avsluta prenumerationen på en podd öppnar du den och klickar på Prenumererar.

Hitta prenumerationer

1. Go to Google Podcasts.
  2. Klicka på menyn Meny uppe till vänster följt av Prenumerationer.
Tips! Om du vill avsluta prenumerationen håller du muspekaren över podden och klickar på Avsluta prenumeration.
Upptäcka nya poddar

Du kan bläddra bland eller söka efter nya poddar genom att

• skrolla till avsnitt som Populära poddar
  • söka efter ett ämne som du är intresserad av, till exempel sport eller nyheter.
Hitta ett avsnitt av en podd
  1. Besök Google Podcasts.
  2. Så här hittar du
    • alla tillgängliga avsnitt av en podd: klicka på podden
    • information om avsnittet: klicka på avsnittets namn.
Tips! Återgå till huvudsidan genom att klicka på Google Podcasts Google Podcasts uppe till vänster.
Spela upp ett poddavsnitt
  1. Besök Google Podcasts.
  2. Klicka på Spela upp Spela upp bredvid avsnittet.
    • Om informationssidan är öppen klickar du på Spela upp avsnitt.
Tip: Your episode will play at the bottom of your screen. You can move forward or back, pause, or change the speed.
Markera ett avsnitt av en podd som spelat eller inte spelat
  1. Besök Google Podcasts.
  2. Leta upp avsnittet och klicka på dess namn.
  3. Klicka på Mer Mer följt av Markera som spelat eller Markera som inte spelat.
Lyssna på poddar med ett annat Google-konto
  1. Besök Google Podcasts.
  2. Klicka på profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Välj det konto som du vill använda eller klicka på Lägg till ytterligare ett konto.
Använda tangentbordskontroller för ljuduppspelning

Du kan styra och lyssna på poddar med hjälp av kortkommandon.

Åtgärd Genväg
Spela upp eller pausa Blanksteg
Hoppa framåt l
Hoppa bakåt j
Höja volymen Skift + uppåtpil
Sänka volymen Skift + nedåtpil
Stänga av eller slå på ljudet m

Lägga till en podd via RSS-flöde

Viktigt! Den här funktionen är tillgänglig när du loggar in.

Du kan även lägga till en podd via RSS-flöde. När du har lagt till flödet visas podden tillsammans med andra poddserier du prenumererar på.

1. Besök Google Podcasts.
  2. Klicka på menyn Meny uppe till vänster följt av Lägg till via RSS-flöde.
  3. Ange webbadressen till flödet.
  4. Klicka på Prenumerera.