Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Finn ut hvilken sang som spilles der du er

Viktig: Enkelte funksjoner er ikke tilgjengelige på alle språk, i alle land eller på alle kompatible Android-enheter.

Be Google-assistenten om navnet på en sang

1. Trykk og hold på hjemknappen på Android-enheten din, eller si «Hey Google».
  2. Si «Hvilken sang er dette?»
  3. Spill sanger. Du kan også nynne, plystre eller synge melodien til sanger.
    • Spill en sang: Du kan bruke navnet på sangen med Google-assistenten. Du kan
      • dele sangen
      • se videoen på YouTube
      • legge den til i en spilleliste på YouTube Music YouTube Music-logo
    • Nynn, plystre eller syng: Du kan finne mulige treff for sangen med Google-assistenten. For å få søkeresultatsiden kan du velge et treff og
      • høre på sangen
      • lese sangteksten
      • se musikkvideoen

Tips: Google-assistenten kan bare identifisere sanger med sangtekst.

Bruk Google-appen til å finne navnet på sanger

1. Åpne Google-appen Google Søk på Android-enheten din.
  2. I søkefeltet trykker du på mikrofonikonet og så Søk etter en sang.
  3. Spill sanger. Du kan også nynne, plystre eller synge melodien til sanger.

Få varsler om hvilken sang som spilles (Pixel 2 og nyere)

På låseskjermen kan du få automatiske varsler om hvilken sang som spilles. Finn ut hvordan du slår på Spilles nå.