Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Send et sted fra Google-søkeresultatene til telefonen din

Når du søker etter et sted på Google, kan du sende det til en telefon eller et nettbrett og bruke det uansett hvor du er.

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig når du er logget på den samme Google-kontoen på datamaskinen og telefonen din eller nettbrettet ditt.

1. Sjekk at du er logget på med samme Google-konto på datamaskinen og mobilenheten.
  2. Søk etter et sted på Google fra datamaskinen.
  3. I informasjonspanelet som vises, ser du alternativet «Send til telefonen din». Velg Send, og velg deretter hvor du skal sende informasjonen.
  4. Du får et varsel på mobilenheten din. Trykk på varselet for å åpne stedet i Google Maps-appen.

Merk: Du kan også sende steder til telefonen med Google Maps.

Løs problemer

Enheten vises ikke

Hvis telefonen din eller nettbrettet ditt ikke dukker opp når du velger «Send», må du kanskje koble enheten til Google-kontoen din.

1. Sjekk at du bruker den nyeste versjonen av Google Maps-appen.
  2. Logg på med samme Google-konto på datamaskinen og mobilenheten.
    • Logg på en datamaskin: Gå til Google. Øverst til høyre velger du Logg på eller kontoprofilen din.
    • Logg på en telefon eller et nettbrett: Åpne Google Maps-appen Kart. Øverst til høyre ser du etter Google-profilprofilbildet ditt. Hvis du ikke ser den samme kontoen du brukte på datamaskinen, trykker du på profilbildet og så Legg til en annen konto.
  3. Følg fremgangsmåten for å slå på varsler for enheten.
  4. Vent noen minutter før du prøver å søke på nytt på datamaskinen.

Får ikke varsler

Hvis du ikke får varsler, kan det hende at telefonen eller nettbrettet ikke er koblet til nettverket. Sjekk at data- eller Wi-Fi-tilkoblingen er slått på, og at du har slått på varsler.

Android

Gjør følgende for å slå på Discover på Android-telefoner eller -nettbrett:

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av Google-appen.
  2. Åpne Google-appen Google-appen.
  3. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Generelt.
  4. Slå på Discover.

Gjør følgende for å slå på varsler på Android-telefoner eller -nettbrett:

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av Google-appen.
  2. Åpne Google-appen Google-appen.
  3. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Varsler og så Varsler.
  4. Slå på Alle Google-varsler.

iPhone og iPad

Gjør følgende for å slå på varsler på iPhone eller iPad:

Slå på varsler i Innstillinger-appen

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Varsler.
  3. Rull nedover, og trykk på Google Maps.
  4. Slå på Tillat varsler.