Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Zoeken via SSL

U kunt veiliger en privé zoeken via Secure Sockets Layer (SSL). Wanneer u zoekt op Google, maakt u gebruik van SSL.

Hoe SSL uw gegevens beschermt

Met SSL wordt de verbinding tussen uw computer en Google versleuteld. Hiermee wordt voorkomen dat externe partijen, zoals internetcafé's, internetserviceproviders en wifi-hotspots, uw zoekresultatenpagina en inloggegevens kunnen zien.

Beperkingen

Hoewel SSL uw zoekresultaten beveiligt, inclusief persoonlijke resultaten van Google-producten zoals Gmail en Google Agenda, biedt het geen volledige beveiliging.

SSL verbergt niet altijd:

• Het feit dat u google.nl heeft bezocht
  • De zoektermen die u heeft ingevoerd

Websites die u bijvoorbeeld bezoekt via de pagina met zoekresultaten van Google, kunnen mogelijk herkennen van welke site u komt en welke zoekopdracht u heeft gebruikt.

SSL en scholen

Als SSL de werking van ouderlijk toezicht, bewakingsprogramma's of controlesoftware op uw werk of school verstoort, kunt u meer informatie bekijken over het blokkeren van inhoud voor volwassenen op uw school.