Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Søk på skjermen med Circle to Search

Viktig: Denne funksjonen er tilgjengelig på utvalgte Android-telefoner.

Tegn rundt, fremhev, skrible eller trykk på tekst eller bilder hvor som helst på skjermen for å velge og søke etter dem på Google.

Slik bruker du Circle to Search

Slik søker du etter tekst, bilder eller videoer på skjermen:

1. Start Circle to Search:
    • I modus for navigasjon med tre knapper trykker du lenge på hjemknappen.
    • Trykk lenge på navigasjonshåndtaket i modus for navigasjon med bevegelser.
  2. Tegn rundt, fremhev eller trykk hvor som helst på skjermen for å velge teksten, bildet eller videoen du vil søke etter.
  3. Hvis du vil, kan du finstemme søket ved å legge til tekst i søkefeltet.
  4. Søkeresultatene vises nederst på skjermen.
    • Sveip opp på resultatene for å se flere resultater.

Tips:

• For å justere utvalget, dra i kantlinjene til utvalget eller hele utvalget.
  • For å samhandle med innhold som er blokkert av søkefeltet, kan du panorere med to fingre for å flytte vinduet eller dra søkefeltet til toppen eller bunnen av skjermen.
  • For å oversette alt på skjermen umiddelbart trykker du på Oversett-knappen ved siden av søkefeltet. Denne funksjonen er tilgjengelig for utvalgte enheter.

Få AI-oversikter med Circle to Search

Du kan få AI-oversikter med Circle to Search basert på tekst- eller multisøk. Finn ut mer om multisøk.

• Hvis du er i USA:
    • AI-oversikter er som standard tilgjengelige i multisøk.
    • For å slå på AI-oversikter for tekstsøk må du registrere deg for «AI-oversikter med mer» i Search Labs. Finn ut mer om «AI-oversikter med mer».
  • Hvis du er utenfor USA:

Slå av Circle to Search

I navigasjonsmodus med tre knapper

1. Gå til Innstillinger Innstillinger på Android-telefonen din.
  2. Søk etter Circle to Search.
  3. Trykk på Circle to Search.
  4. Slå av Circle to Search.

I navigasjonsmodus med bevegelser

1. Gå til Innstillinger Innstillinger på Android-telefonen din.
  2. Søk etter Circle to Search.
  3. Trykk på Circle to Search.
  4. Slå av Circle to Search.

Feilsøk feilmeldingen «Skjermsøk er ikke tilgjengelig»

For å bruke Circle to Search på en Android-enhet som støttes, må du sjekke at innstillingene for tillatelser er riktige:

1. Gå til Innstillinger Innstillinger på Android-telefonen din.
  2. Søk etter Digital assistent-app.
  3. Trykk på Digital assistent-app.
  4. Sjekk at
    • Google er angitt som standard digital assistent
    • «Bruk skjermdump» er slått på