Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Utforska fler menyalternativ

Under fler menyalternativ kan användare hitta vanliga åtgärder. I Google-appen kan du använda fler menyalternativ för att

• kopiera en webbadress
  • hitta text på en sida
  • få sidan uppläst
  • uppdatera sidan.

Kopiera en webbadress

1. Öppna Google-appen .
  2. Klicka på länkar från startsidan eller sökresultatsidan.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av tryck på Kopiera webbadress.

Hitta text på en sida

1. Öppna Google-appen .
  2. Klicka på länkar från startsidan eller sökresultatsidan.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av tryck på Sök på sidan.

Få sidan uppläst

1. Öppna Google-appen .
  2. Klicka på länkar från startsidan eller sökresultatsidan.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av tryck på Högläsning.

Uppdatera en sida

1. Öppna Google-appen .
  2. Klicka på länkar från startsidan eller sökresultatsidan.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av tryck på Uppdatera.