Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tilpasning og Google-søgeresultater

Med tilpasning får du resultater i Google Søgning, der er skræddersyet til dig baseret på din aktivitet. Tilpasning bruges kun, hvis det kan give mere relevante og nyttige oplysninger. Denne side beskriver, hvordan Google viser resultater med personligt indhold, og hvordan du administrerer dem.

Tip! Søgeresultaterne kan variere fra person til person af andre årsager end tilpasning, f.eks. sprogindstillinger eller lokaliserede resultater.

Find dit personlige indhold

Tilpasning påvirker ikke alle søgeresultater. Nogle resultater kan være tilpassede, mens andre ikke er det.

Hvis et individuelt resultat er tilpasset, får du vist meddelelsen "Tilpasset til dig" i panelet "Om dette resultat". Hvis du ikke kan finde denne meddelelse, er resultatet ikke tilpasset.

Nogle gange får du flere resultater med personligt indhold via et element i søgeresultaterne. Hvis du f.eks. søger efter anbefalede videoer, kan dine anbefalinger være tilpassede. Hvis tilpasning påvirker dine resultater, får du ud over funktionen også vist meddelelsen "Anbefalet til dig".

Deaktiver tilpasning

Hvis du deaktiverer tilpasning, anvendes tilpasning ikke længere til at vise dig nyttige individuelle resultater eller funktioner, der afhænger af tilpasning. Denne ændring af indstillingen vil:

• Deaktivere din mulighed for at finde tidligere søgninger i autofuldførelse.
  • Ikke sætte lagring af aktivitet på pause og ikke slette gemt aktivitet på din Google-konto. Du kan altid sætte lagring af aktivitet på pause eller slette gemt aktivitet ved hjælp af data- og privatlivsindstillingerne.
  • Ikke deaktivere eller slette præferencer for apps eller websites. Sprogindstillinger og søgeindstillinger såsom antal resultater pr. side er f.eks. præferencer, og de påvirkes derfor ikke.
  • Ikke deaktivere eller slette materiale, du har gemt. Handlingen påvirker ikke gemte elementer i din samling, aktier, du følger, samt din hjemme- og arbejdsadresse.

Hvis du vil deaktivere tilpasning, mens du er logget ind, skal du deaktivere Vis personligt indhold. Når du deaktiverer Web- og appaktivitet, deaktiverer du også tilpasning. Hvis du vil deaktivere tilpasning, mens du er logget ud af din Google-konto, skal du deaktivere Søgetilpasning.