Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Sivun tai kuvan URL-osoitteen löytäminen

Voit kopioida ja liittää tai jakaa sivun tai kuvan sen verkko-osoitteen tai URL-osoitteen avulla.

Kuvan URL-osoitteen löytäminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen images.google.com.
  2. Hae kuvaa.
  3. Klikkaa kuvaa kuvahaun tuloksista.
  4. Valitse oikeasta paneelista Lisää Lisää ja sitten Jaa Jaa.
  5. Valitse URL-osoite Kopioi linkki klikkaamalla ‑kohdan alta.

Vinkki: Kuvan URL-osoite alkaa näin: https://images.app.goo.gl/ tai https://www.google.com/imgres?imgurl.

Kopioidun URL-osoitteen lisääminen

Kun kopioit URL-osoitteen, se tallennetaan laitteesi leikepöydälle.

Lisää tai kopioi URL-osoite seuraavasti:

1. Klikkaa tekstikenttää kakkospainikkeella.
  2. Valitse Liitä.

Hakutulossivun URL-osoitteen löytäminen

Verkkosivut
  1. Siirry tietokoneella osoitteeseen google.com.
  2. Hae sivua.
  3. Valitse koko URL-osoite klikkaamalla selaimen osoitepalkissa olevaa osoitetta.
  4. Klikkaa kakkospainikkeella valittua URL-osoitetta ja sitten Kopioi.
Kuvat
  1. Siirry tietokoneella osoitteeseen images.google.com.
  2. Hae kuvaa.
  3. Klikkaa kuvaa kuvahaun tuloksista.
  4. Valitse koko URL-osoite klikkaamalla selaimen osoitepalkissa olevaa osoitetta.
  5. Klikkaa kakkospainikkeella valittua URL-osoitetta ja sitten Kopioi.

Sivun URL-osoitteen löytäminen

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen google.com.
  2. Hae sivua.
  3. Klikkaa sivun otsikkoa hakutuloksissa.
  4. Valitse koko URL-osoite klikkaamalla selaimen osoitepalkissa olevaa osoitetta.
  5. Klikkaa kakkospainikkeella valittua URL-osoitetta ja sitten Kopioi.