Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Åpne oversatte sider på Søk

Med oversatte resultater kan du få tilgang til mer innhold på språket ditt. Hvis søket ditt ikke har relevante resultater på språket ditt, kan Google Søk vise resultater fra andre språk som er oversatt til ditt språk.

Viktig: For øyeblikket er oversatte resultater tilgjengelige
  • på indonesisk, hindi, kannada, malayalam, tamil og telugu
  • på mobilenheter med alle nettlesere som støtter Google Søk

Åpne sider på språket ditt

1. Gå til google.com på enheten din.
  2. Søk etter noe.
  3. Trykk på den oversatte tittelen til en side i søkeresultatene.

Tips: Når du trykker på den oversatte tittelen til en side, åpnes siden med Google Oversetter. Google Oversetter oversetter automatisk alle linker du følger fra den oversatte siden.

Åpne sider på originalspråket

Nederst i et oversatt resultat trykker du på Vis og så den uoversatte tittelen til siden.

Slik fungerer oversatte resultater

Google Søk viser deg en oversettelse av tittelen og tekstutdraget til et søkeresultat. Du kan velge å se direkteoversettelsen av siden, eller det opprinnelige resultatet. Direkteoversettelser kommer fra Google Oversetter.