Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Åbn oversatte sider i Søgning

Du kan få adgang til mere indhold på dit lokale sprog ved hjælp af oversatte resultater. Hvis din søgeforespørgsel ikke omfatter relevante resultater på dit lokale sprog, kan Google Søgning vise resultater fra andre sprog, der er oversat til dit lokale sprog.

Vigtigt! Oversatte resultater er i øjeblikket tilgængelige:
  • På indonesisk, hindi, kannada, malayalam, tamil og telugu.
  • På mobilenheder med en browser, der understøtter Google Søgning.

Åbn en side på dit lokale sprog

1. Gå til google.com på din telefon eller tablet.
  2. Foretag en søgning.
  3. I søgeresultaterne skal du trykke på en sides oversatte titel.

Tip! Når du trykker på en sides oversatte titel, åbnes siden med Google Oversæt. Google Oversæt oversætter automatisk de links, du tilgår via den oversatte side.

Åbn en side på originalsproget

Nederst i et oversat resultat skal du trykke på Udvid og derefter sidens ikke-oversatte titel.

Sådan fungerer oversatte resultater

Google Søgning viser en oversættelse af titlen på og et uddrag af et søgeresultat. Du kan vælge at se den oversættelsen af siden eller det oprindelige søgeresultat. Oversættelserne stammer fra Google Oversæt.

Relaterede ressourcer