Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Hitta videor på Sök

Vid de flesta sökningar på Google Sök visas videor i resultaten. Ibland har viktiga händelser i en video taggats så att det ska bli lättare att hitta det du söker. Viktiga händelser fungerar som kapitel i en bok och underlättar sökningen.

Viktigt! Viktiga händelser läggs till av videokreatörer, och i vissa fall kan Google upptäcka innehåll och lägga till viktiga händelser automatiskt.

Söka efter videor

1. Sök på google.com.
  2. Scrolla till Videor.
  3. Välj en video att titta på.

Tips! Du hittar fler videor på fliken Videor. Tryck på Videor under sökfältet.

Hitta och använda viktiga händelser i en video

Obs! Viktiga händelser kanske inte visas för alla videor. Om inga viktiga händelser visas kanske funktionen inte har aktiverats i den videon.

Så här hittar du viktiga händelser om sådana har märkts upp:

1. Sök på google.com.
  2. Scrolla till videorna under Alla resultat Sök.
    • Du hittar även videor med viktiga händelser på fliken Videor.
  1. Välj den viktiga händelse du är intresserad av under huvudvideon.
  2. Om de viktiga händelserna inte visas trycker du på Utöka Mer om.

Lägga till viktiga händelser i en video

Som videokreatör kan du markera viktiga händelser i en video med hjälp av utvecklarverktygen eller i videobeskrivningen. Om du inte lägger till viktiga händelser kan Google upptäcka innehåll och lägga till viktiga händelser automatiskt. Du kan inaktivera viktiga händelser för en video i utvecklarverktygen.