Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Få flere oplysninger om en webside

Du kan finde flere oplysninger om en websides kilde og emne samt oplysninger om fremtrædende billeder på siden i sektionen "Kilde" i panelet "Om dette resultat".

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig i visse regioner.

Find oplysninger om kilden og emnet

1. Foretag en søgning på Google.
  2. Vælg Mere efter webadressen for et søgeresultat.
  3. Vælg Mere om denne side i sektionen "Kilde".
  4. Afhængigt af de tilgængelige oplysninger finder du muligvis 3 sektioner på denne side:
    • Om kilden
    • Om emnet
    • Om billedet

Få flere oplysninger om kilden

Sektionen "Om kilden" indeholder oplysninger om kilden for en bestemt webside. For at hjælpe dig med at få mere at vide om kilden fra andre websites kan denne sektion indeholde en eller flere af følgende oplysninger.

Tip! Når du evaluerer oplysninger på nettet, anbefaler eksperter, at du gennemgår kilden for en side og søger efter oplysninger om deres baggrund eller synspunkter.

Beskrivelse

Øverst i sektionen "Om kilden" kan du finde en beskrivelse af kilden fra et referencewebsite. Disse beskrivelser stammer fra Googles Infokort.

Ifølge dem selv

Dette er en beskrivelse af kilden, og denne beskrivelse er websitets egne ord.

Hvis du administrerer websitet, og beskrivelsen ikke lever op til dine forventninger, kan du opdatere den på følgende måder:

• Indsend eller rediger en beskrivelse af din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du gør krav på din profil.
  • Google forsøger at finde beskrivelsen af dit website på en "Om os"-side. Sådan hjælper du Google med at finde beskrivelsen:
    • Opret en "Om os"-side på dit website med about-us i webadressen.
    • Medtag beskrivelsen af dit website på den pågældende side. Beskrivelsen skal være på engelsk og kunne crawles.
    • Link til siden med teksten "Om os".
    • Medtag hints som f.eks. en "Om os"-headeren over beskrivelsen af dit website.
Platformoplysninger

For nogle sociale platforme indeholder denne sektion oplysninger om den konto eller kanal på sociale medier, som siden repræsenterer, ikke den sociale platform. Disse oplysninger er ikke tilgængelige for alle sociale platforme.

Tip! Eksperter anbefaler, at du søger efter oplysninger om ejeren af en konto eller kanal på sociale medier samt oplysninger om platformen.

Første gang websitet blev indekseret af Google

Dette er den dato, hvor Google først crawlede websitet. Denne dato afspejler ikke nødvendigvis:

• Stiftelsesdatoen for den virksomhed eller organisation, der er knyttet til websitet
  • Udgivelsesdatoen for en bestemt side på websitet
Webresultater om kilden

Denne sektion har til formål at vise søgeresultater fra det åbne internet om kilden for at give dig kontekst omkring, hvad andre websites siger om denne kilde. Dette er ikke det samme som sektionerne ovenfor, der stammer fra Googles Infokort og selve websitet, hvis det er tilgængeligt.

Søgeresultater i denne sektion:

• Er baseret på en kombination af oplysninger, bl.a. søgninger efter kildens navne, for at identificere sider, der kan give dig kontekst om websitet
  • Prøver at prioritere nyttige resultater, der ikke er oprettet eller styres af kildewebsitet, for at levere uafhængige synspunkter

Det samme gælder for alle websites. Denne funktion er eksperimentel, og vi arbejder på at levere mere nyttige resultater. Hvis du finder resultater, der ikke er nyttige eller relevante for kilden, kan du sende feedback for at hjælpe os med at forbedre resultaterne.

Få flere oplysninger om emnet

Sektionen "Om emnet" indeholder oplysninger som f.eks. de vigtigste nyheder eller oplysninger om det samme emne fra andre kilder. Denne sektion leverer synspunkter fra andre kilder om det emne, som websiden omhandler.

Tip! Når du evaluerer oplysninger fra nettet, anbefaler eksperter, at du søger efter dokumentation vedrørende vigtige påstande og finder andre synspunkter om det samme emne.

Topnyheder

Disse er nyheder af høj kvalitet om samme historie som den side, du får flere oplysninger om fra forskellige kilder. Du kan finde mere relateret indhold ved at vælge Se mere.

Se mere kan omfatte:

• Yderligere kilder
  • Videoer
  • Lokale nyhedsrapporter
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Holdninger om sociale problemstillinger
  • En tidslinje over, hvordan historien har udspillet sig
Relaterede resultater

Disse er webresultater fra andre kilder om samme emne som den side, du vil have flere oplysninger om. Afhængigt af emnet kan disse resultater indeholde en kombination af nyhedsartikler, videnskabelige studier, lange artikler eller shoppingwebsites.

Få flere oplysninger om billedet

Når oplysningerne er tilgængelige, indeholder sektionen "Om billedet" oplysninger om billederne på siden, f.eks. hvornår et billede muligvis blev set af Google for første gang. Der vil også være et link til siden Om dette billede, hvor du kan få flere oplysninger.

Giv feedback ved at gå til "Mere om denne side"

Din feedback hjælper os med at forbedre denne funktion for alle.

På computere:

1. Klik på Feedback nederst.
  2. Angiv din feedback.
  3. Vælg Send.

I mobilbrowsere:

1. Tryk på Feedback nederst.
  2. Angiv din feedback.
  3. Vælg Send.