Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Sök med mörkt tema på Google

Du kan välja föredraget tema för Google Sök i en webbläsare som Chrome eller Firefox. Om du föredrar ett visst färgschema för söksidor kan du välja att alltid använda ljust tema eller mörkt tema. Söksidorna omfattar Googles startsida, sökresultatsida och sökinställningar.

Välj ett tema för söksidor

Obs! Som standard matchar färgschemat för söksidor det färgschema som används på enheten du använder.

Du kan välja det tema du föredrar i Sök genom att uppdatera sökinställningarna. Valet av tema sparas på alla datorer där du är inloggad på Google-kontot.

1. Sök på google.com på datorn.
  2. Om du vill ha samma sökinställningar i alla webbläsare på datorn loggar du in på Google-kontot. Klicka på Logga in uppe till höger.
    • Om din profilbild eller initial visas är du redan inloggad.
  3. Klicka på Inställningar uppe till vänster följt av Visa alla inställningar.
  4. Klicka på Utseende till vänster.
  5. Välj Enhetens standardinställning, Mörkt tema eller Ljust tema.
    • Enhetens standardinställning: Matcha enhetens färgschema automatiskt
    • Mörkt tema: Ljus text på mörk bakgrund
    • Ljust tema: Mörk text på ljus bakgrund
  6. Klicka på Spara längst ned.
Tips! Du kan snabbt byta tema genom att klicka på Inställningar följt av Enhetens standardinställning, Mörkt tema eller Ljust tema.

Välja ett tema på mobila enheter

Obs! Som standard matchar färgschemat för söksidor det färgschema som används på enheten du använder.

Du kan välja det tema du föredrar i Sök på mobila enheter genom att uppdatera sökinställningarna. Temainställningen sparas på alla mobila enheter där du är inloggad på Google-kontot.
  1. Sök på google.com på en mobil enhet.
  2. Om du vill ha samma sökinställningar i alla webbläsare på mobila enheter loggar du in på Google-kontot. Tryck på Logga in uppe till höger.
    • Om din profilbild eller initial visas är du redan inloggad.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till vänster följt av Inställningar Inställningar.
  4. Välj Enhetens standardinställning, Mörkt tema eller Ljust tema under Utseende.
    • Enhetens standardinställning: Matcha enhetens färgschema automatiskt
    • Mörkt tema: Ljus text på mörk bakgrund
    • Ljust tema: Mörk text på ljus bakgrund
Tips! Du kan snabbt byta tema genom att klicka på Mer Mer följt av Mörkt tema: På eller Mörkt tema: Av.

Läs mer om mörkt tema i andra produkter