Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg i Mørkt tema på Google

Du kan vælge dit foretrukne tema for Google Søgning i en browser som f.eks. Chrome eller Firefox. Hvis du foretrækker en bestemt farvesammensætning på søgesider, kan du vælge altid at bruge Lyst tema eller Mørkt tema. Søgesider omfatter Googles startside, søgeresultatsider og søgeindstillingerne.

Vælg et tema til dine søgesider

Vigtigt! Farvesammensætningen for søgesider matcher som standard farvesammensætningen for den enhed, du bruger.

Hvis du vil ændre dit foretrukne tema til Søgning, skal du opdatere dine søgeindstillinger. Dit valg af tema gemmes på hvert skrivebord, når du er logget ind på din Google-konto.

1. Foretag en søgning på google.com på din computer.
  2. Hvis du vil benytte de samme søgeindstillinger i flere browsere på computeren, skal du logge ind på din Google-konto. Klik på Log ind øverst i højre hjørne.
    • Hvis du kan se dit profilbillede eller forbogstav, er du allerede logget ind.
  3. Øverst til venstre skal du klikke på Indstillinger og derefter Se alle indstillinger.
  4. Klik på Udseende til venstre.
  5. Vælg Enhedens standardindstilling, Mørkt tema eller Lyst tema.
    • Enhedens standardindstilling: Matcher automatisk farvesammensætningen på din aktuelle enhed
    • Mørkt tema: Lys tekst på en mørk baggrund
    • Lyst tema: Mørk tekst på en lys baggrund
  6. Klik på Gem nederst.
Tip! Du kan hurtigt skifte mellem temaer ved at klikke på Indstillinger og derefter Enhedens standardindstilling, Mørkt tema eller Lyst tema.

Vælg et tema på mobilenheder

Vigtigt! Farvesammensætningen for søgesider matcher som standard farvesammensætningen for den enhed, du bruger.

Hvis du vil ændre dit foretrukne tema for søgning på mobilenheder og tablets, skal du opdatere dine søgeindstillinger. Dine temaindstillinger gemmes på alle de mobilenheder og tablets, du bruger, når du er logget ind på din Google-konto.
  1. Foretag en søgning på google.com på din mobilenhed eller tablet.
  2. Hvis du vil benytte de samme søgeindstillinger i flere browsere på en mobilenhed, skal du logge ind på din Google-konto. Tryk på Log ind øverst til højre.
    • Hvis du kan se dit profilbillede eller forbogstav, er du allerede logget ind.
  3. Øverst til venstre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger Indstillinger.
  4. Under "Udseende" skal du vælge Enhedens standardindstilling, Mørkt tema eller Lyst tema.
    • Enhedens standardindstilling: Matcher automatisk farvesammensætningen for din aktuelle enhed
    • Mørkt tema: Lys tekst på en mørk baggrund
    • Lyst tema: Mørk tekst på en lys baggrund
Tip! Du kan hurtigt skifte mellem temaer ved at klikke på Mere Mere og derefter Mørkt tema: Til eller Mørkt tema: Fra.

Få flere oplysninger om Mørkt tema til andre produkter