Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Åtgärda problem med Google Podcasts

Testa något av följande om det uppstår problem med Google Podcasts. Du kan också få hjälp på Google Söks hjälpforum, där läsare delar med sig av tips och kunskap om Google Podcasts.

Åtgärda ett problem

Uppspelningens förlopp synkroniseras inte mellan enheter
  • Aktivera Webb- och appaktivitet.
  • Logga in på samma Google-konto på alla enheter som ska synkroniseras.
    • Tips! Om du nyligen har bytt namn på ett konfliktkonto testar du att logga in med det nya namnet.
Nedladdade filer är borta

Som standard tas nedladdade avsnitt bort från Google Podcasts efter följande tidsperioder:

• 24 timmar efter att du har lyssnat klart
  • 30 dagar efter att du laddade ned dem.

Så här ändrar du inställningarna:

1. Öppna Google Podcasts-appen Google Podcasts på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Startsida Hem längst ned.
  3. Tryck på din profilbild eller initial uppe till höger följt av Poddinställningar.
    • Tryck på Ta bort färdigspelade avsnitt och välj en tidsperiod om du vill ändra inställningen för avsnitt som du har tittat klart på.
    • Tryck på Ta bort avsnitt som inte är färdigspelade och välj en tidsperiod om du vill ändra inställningen för avsnitt som du inte har tittat klart på.
Appen uppdateras inte
  • Om du vill att nya poddar ska visas öppnar du Google Podcasts-appen och sveper nedåt på skärmen.
  • Kontrollera att du är ansluten till Wi-Fi eller mobildata.
  • Rensa Google-appens cacheminne och data.
Allmänna problem
  1. Starta om Android-enheten.
  2. Öppna Google-appens sida i Play Butik.
  3. Tryck på Uppdatera.
    • Om det står Installerad har du redan den senaste versionen.

Om en podd bryter mot våra kvalitetsriktlinjer mot spam eller stötande eller olämpligt innehåll kan du skicka feedback till oss.

1. Öppna Google Podcasts-appen Google Podcasts på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Tryck på Skicka feedback om appen.