Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer dine indstillinger for Google Podcasts

På din mobilenhed kan du administrere dine indstillinger for Google Podcasts, bl.a.:

• Download automatisk nye afsnit, eller fjern gamle afsnit fra dine abonnementer.
  • Få eller stop med at få abonnementsnotifikationer.
  • Få eller stop med at få personligt tilpassede anbefalinger til podcasts.
  • Afspil automatisk et afsnit, når dit aktuelle afsnit er slut.
  • Vælg et lyst eller mørkt tema.

Download automatisk afsnit fra dine abonnementer

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på startskærmen Hjem nederst.
  3. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for podcast.
  4. Tryk på Automatisk download under "Downloads".
  5. Aktivér Download nye afsnit automatisk.
  6. Aktivér de podcasts, du vil downloade automatisk, under "Dine abonnementer".

Vælg, hvornår downloads skal fjernes

Google Podcasts fjerner som standard downloadede afsnit:

• 24 timer efter du har hørt dem til ende.
  • 30 dage efter du har downloadet dem.

Sådan ændrer du disse indstillinger:

1. Åbn appen Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på startskærmen Hjem nederst.
  3. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for podcast.
    • Afsluttede afsnit: Tryk på Fjern afsnit, der er hørt færdigt, og vælg et tidsrum.
    • Uafsluttede afsnit: Tryk på Fjern afsnit, der ikke er hørt færdigt, og vælg et tidsrum.

Administrer notifikationer for dine abonnementer

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på startskærmen Hjem nederst.
  3. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefterIndstillinger for podcast.
  4. Tryk på Nye afsnit fra dine abonnementer under "Notifikationer".
  5. Aktivér eller deaktiver notifikationer ud for hvert abonnement.
Aktivér eller deaktiver tilpassede anbefalinger

Når du er logget ind på din Google-konto, anbefaler Google muligvis podcasts baseret på:

• Din historik i Google Podcasts
  • Hvis du har aktiveret Web- og appaktivitet, kan dine podcasts være baseret på din aktivitet i Google-produkter.
Se, hvordan du administrerer aktivitet på din konto.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du personligt tilpassede anbefalinger:

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på startskærmen Hjem nederst.
  3. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for podcast.
  4. Aktivér eller deaktiver Vis personlige anbefalinger under "Udforsk".

Brug lys eller mørk tilstand

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på startskærmen Hjem nederst.
  3. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for podcast.
  4. Tryk på Tema under "Udseende", og vælg et tema.

Vælg dine foretrukne sprog

Vigtigt! Det er ikke alle sprog, der kan vælges som foretrukne sprog.

Du kan finde og lytte til podcasts på op til to sprog. Sådan vælger du dine sprog:

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på startskærmen Hjem nederst.
  3. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for podcast.
  4. Tryk på Foretrukket sprog og område under "Tilpasning".
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for dine foretrukne sprog.
  6. Tryk på Gem sprog nederst.
Se afspilningsknapper på din låseskærm

Hvis du vil se afspilningsknapper på enhedens låseskærm, skal du aktivere notifikationer og lydafspilning for Google-appen.

1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Notifikationer og derefter Notifikationer.
  3. Aktivér Alle Google-notifikationer.
  4. Aktivér Lydafspilning.