Search Consolen yleiskatsaussivu

Search Consolen yleiskatsaussivulla näkyy yhteenveto tuloksistasi Google Haussa.

Avaa yleiskatsaussivu

Siltä löydät koosteen tärkeimmistä tiedoista ja ilmoituksista, jotka liittyvät esimerkiksi hakutulossijoituksiin, hakemiston kattavuuteen ja mobiilikäytettävyyteen. Jos omaisuudessa on rich-tulosten kaltaisia parannuksia tai sen katsotaan olevan verkkokauppias, näet myös tietoja näistä ominaisuuksista.

Tehokkuus-kaavio sisältää dataa sekä Hausta että Discoverista (jos sinulla on dataa kummastakin). Jos sinulla ei ole Discover-dataa, kaavio sisältää myös alustavaa Haun dataa (todella uutta dataa).