Vinkkejä ja niksejä Data Highlighterin käyttöön

Tässä muutamia vinkkejä Data Highlighterin käyttöön:

• Kun luot tunnistetta, muista korostaa kaikki teksti, jonka haluat merkitä tunnisteella.
    Korosta näin: Von Hertzen Brothers
    Älä korosta näin: Von Herzen Brothers
  • Kun merkitset tunnisteilla luetteloa, joka sisältää useita kohteita, kuten useita esittäjiä tai päivämääriä, merkitse kaikki kohteet erikseen.
    Korosta näin: Kie von Hertzen  Mikko von Hertzen  Jonne von Hertzen  Mikko Kaakkuriniemi  Juha Kuoppala (viisi erillistä tunnistetta).
    Älä korosta näin: Kie von Hertzen Mikko von Hertzen Jonne von Hertzen Mikko Kaakkuriniemi  Juha Kuoppala (yksi tunniste, joka sisältää kaikki viisi bändin jäsentä).
  • Kun lisäät tunnisteita useita tapahtumia sisältävälle sivulle, aloita sivun ylälaidasta ja jatka sivun alalaitaa kohden. Merkittyäsi tarpeeksi tietoja tunnisteilla Data Highlighter arvaa ja merkitsee automaattisesti loppusivun ja säästää sinulta tunnisteiden manuaalisen lisäämisen vaivan.
  • Merkitse useita sivuja sisältävien sivujoukkojen sivut yhdenmukaisesti, jos mahdollista. Jos esimerkiksi sivusi näyttävät tapahtumapaikkoja sekä sivun ylä- että alaosassa, merkitse aina tunnisteella ylhäällä oleva osoite.
  • Muista merkitä tunnisteilla kaikki pakolliset tiedot. (Tietokohteet-sarakkeessa näkyy teksti pakollinen kaikkien sellaisten pakollisten kohteiden vieressä, joita ei ole vielä merkitty tunnisteella.) Valinnaisia kenttiä ei tarvitse merkitä.
  • Jos sivuilta puuttuu tietoja, voit antaa puuttuvat tiedot klikkaamalla ratasvalikosta Lisää puuttuvat arvot. Oletusarvoja käytetään kaikissa sivujoukon sivuissa, joten varmista, että tiedot koskevat kaikkia sivujoukon sivuja. Jos esimerkiksi annat oletusosoitteen, varmista, että osoite koskee kaikkia sivujoukon sivuilla lueteltuja tapahtumia, joissa ei määritetä toista osoitetta.
  • Jos lisäät tunnisteen tapahtumanimeen, joka on myös hypertekstilinkki, Data Highlighter käyttää automaattisesti linkin URL-osoitetta tapahtumalle. Jos lisäät tunnisteen esimerkiksi tapahtumanimeen, joka näyttää kutakuinkin tältä HTML-muodossa: <a href="http://example.com/tapahtumanNimi">Tapahtumani nimi</a>, Data Highlighter käyttää osoitetta "http://example.com/tapahtumanNimi" tapahtuman URL-osoitteena. Huomaa, että:
    • Data Highlighter käyttää automaattisesti URL-osoitetta vain silloin, kun URL-osoite osoittaa sivukokoelmasi sivuun.
    • URL-osoite ei näy Omat tietokohteet -sarakkeessa. Voit tarkistaa  jäsenneltyjen tietojen sivulta, että URL-osoite on lisätty.
    • Jos lisäät tapahtumalle erikseen toisen URL-osoitteen, Data Highlighter käyttää URL-osoitetta, jonka olet merkinnyt tunnisteella.
  •  Ennen kuin lopetat sivun merkitsemisen tunnisteilla ja klikkaat Valmis- tai Seuraava-painiketta, muista tehdä seuraavat asiat:
    • Tarkista ja korjaa kaikki ilmoituskuvakkeella (Alert Icon) merkityt tunnisteet. Jos et selvitä ilmoituskuvakkeiden ilmoittamia ongelmia, Data Highlighter ei välttämättä voi tulkita muiden sivujoukkosi sivujen tietoja.
    • Laske Omat tietokohteet -sarakkeessa näkyvien tapahtumien lukumäärä ja varmista, että sivulla luetellaan saman verran tapahtumia. Jos esimerkiksi Omat tietokohteet -sarakkeessa näkyy viisi tapahtumaa mutta sivu sisältää vain yhden tapahtuman, sinun täytyy korjata sivulla olevat tunnisteet.